zeer slecht

beloofd om maandag te leveren kreeg bericht dat het om 11.12 thuis geleverd is niets gevonden bij de buren langsgeweest niemand iets gekregen nu 10 werkdagen wachten op nieuws !!!!!!!!!

bonjour pas de soucis pour mon premier achat

produit qui correspond a la description mais je ne l'ai pas encore utilisé je pense que ca devrait bien aller

parfait

tout s'est très bien passé

Snel, vriendelijk, correct.

Nooit gedacht dat het zo snel geleverd kon.

Un service au dessus de tout

J'ai passé ma commande; aussitôt confirmée et livrée le lendemain matin à la maison. Marchandise impec. On devrait avoir plus de partenaires comme Coolblue !

Produit jamais livré et pas remboursé à ce jour

Après commande d’une imprimante, le produit ne m’est jamais parvenu avec comme indication retour chez l expéditeur car problème d’adresse de livraison. Cependant je n’ai pas non plus eu de remboursement…. Alors je ne sais pas comment faire car cela représente un coût important et je n’ai ni eu le produit ni de remboursement…. J’ai juste perdu de l’argent. Je changerais cet avis en cas de remboursement si celui-ci se produit

• Nous recommanderiez-vous? Non

Disponibilité des articles

Commander la veille et reçu le lendemain, service rapide

Coolblue is niet het probleem

Coolblue, maar ook andere bedrijven zoals Bol, Amazon zijn veilig en het is zelden dat een probleem niet wordt opgelost. Het probleem is "DE LEVERING". PostNl, Colis Prive, Ups enz. Geen van allen haalt 3 op 10. Behalve Bpost en Coolblue zelf die ruim boven de helft zitten. Zolang men niet kan kiezen wie levert zal ik alleen bestellingen doen voor zaken die ik niet binnen een straal van 20km kan vinden Waarom wordt er geen leveranciers onderzoek gedaan. Er moet toch een database samengesteld kunnen worden om aan de hand daarvan het contract met de leverancier in vraag stellen.

Première expérience concluante

Facile, rapide, article impeccable. Promesses tenues, y a plus qu'à l'essayer ... Merci à vous

Rapide, bon marché, fiabilité

Rapide, bon marché, fiabilité

commande facile , paiement également , livraison méga rapide

Rien a dire , c'est nickel ... Commandé a 23h30 le vendredi , et reçu le samedi avant 10h du matin. Si le SAV ( si on en a besoin ) est aussi bon , c'est plus que super ! Je recommanderai vivement Coolblue autour de moi

Doet wat het zegt

Vrijdag besteld zaterdag aangekomen

Altijd top bij Coolblue

Zoals altijd mijn pakket snel geleverd en top verpakt!

Perfect!

Delivery on time and very pleasant "driver"

Ik ben heel tevreden!

Ik heb mijn pakket op tijd ontvangen en ik heb veel plezier met mijn nieuwe koffie apparaat.

Excellent service! Really!

Excellent service! Really! Fast, reliable, good customer service.

TOP service

Defect toestel teruggestuurd, daags nadien reeds melding : je krijgt een nieuw toestel. Volgende dag reeds thuis geleverd. Dank u wel Coolblue !

super

Altijd correct met een bijhorende glimlach geleverd ook in de shop

bezorging was onverantwoord

de bestelde colli werd gewoon achtergelaten aan de deur van het bedrijf zonder aan te bellen. iedereen had zo de nieuwe GSM kunnen meenemen ???

2 x aangerekend via ecocheques geld niet terug krijgen

Door een fout bij jullie werd er 2x het bedrag van mijn ecocheques gehaald. Daarna weigeren jullie om mijn geld terug te geven en krijg ik een voucher waar ik niets mee kan doen.

Te late levering en ongepaste opmerking van klantendienst erboven op.

Ik vergeleek op vrijdag 6 verschillende webshops voor de aankoop van een Ninja Airfryer dual zone. Het moest een geschenk worden voor een familielid die 30 jaar zou worden, op zondag! Het geschenk moest dus mooi op tijd aankomen, op zaterdag dus. Ik koos coolblue, die echter duurdere prijzen heeft op de website in vergelijking met bol.com en Amazon.be, maar omdat coolblue me kon beloven op zaterdag te leveren kocht ik bij coolblue. Uiteindelijk kreeg ik bericht dat door koningsdag (wat mij in België helemaal niet aangaat!) de levering van post NL met vertraging zou komen. Er werd plots voor mij beslist dat het nu pas op maandag zou worden geleverd, wanneer mijn familie trouwens niet eens thuis is, want de meest mensen werken op maandag. Super teleurstellend dat coolblue beloften maakt die ze samen met Post NL niet kan waarmaken. Ik betaalde voor de airfryer uiteindelijk 199 euro ipv 168 euro op een concurrerende website (dat is eigenlijk 31 euro te veel) en dat voor een teleurstellende service. Ik heb dit uitgelegd aan de klantendienst/telefoondienst en ik kreeg hier slechts 15 euro compensatietegoed voor, opnieuw een teleurstelling, want dit dekt mijn extra kosten dus niet en het pakje was alsnog te laat. Bovendien vond de man aan de telefoon het nodig mij een opmerking te geven met "mevrouw, waarom hebt u niet vroeger besteld?", terwijl het om een verrassing voor een verjaardag ging en we moeilijk het pakket 1 week op voorhand kunnen laten komen, toch? Beneden alle peil! Slechte service!

Très bonne affaire

Excellent

Pas de livraison après une semaine

Malheureusement, l'experience est négative car je m'attendais à avoir le colis dans les 24h comme annoncé sur le site, mais dû à la grève de bpost je ne l'ai toujours pas reçu. A part le suivi track & trace online, aucune nouvelle ni contact pris par coolblue, pour m'informer de quand je vais pouvoir le receptionner, où il se trouve, ou proposer d'autres options en vue de la situation pour le receptionner au plus vite.

Expérience pas réussie à ce stade

Pas top à ce stade Le colis devait être livré chez moi vendredi. J'étais à domicile toute la journée. Pas de livraison, pire encore, un message me disant que comme il n'y avait personne chez moi (sic), le colis sera déposé ailleurs. Depuis, j'attends .... Donc, pas top

• Nous recommanderiez-vous? Non

28 Borsbeeksebrug