Matériel reçu bien emballé, suivi par email avec des conseils relatifs au produit.
De microgolfoven is beschadigd geleverd (geblutst en achterplaat is los) . En toen we de doos weer gingen aanbieden in een pakketjespunt moest de verzendlabel afgeprint zijn volgens hen..... (terwijl op de website duidelijk vermeld staat dat men de code ook op een smartphone kon scannen ... niet dus....). Kunnen we nog eens terug gaan en hebben we nog steeds geen oven...
Beste Philippe, Wat jammer te horen dat de microgolf oven beschadigd geleverd werd. Het is inderdaad zo dat als u het label niet kan afprinten, dat u de gegevens op de doos kan schrijven. Wij hopen dan ook dat u intussen bent kunnen teruggaan om deze binnen te brengen. Wij doen uiteraard het nodige dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Voor verdere vragen adviseren wij u graag contact op te nemen met onze klantendienst. Met vriendelijke groet, Coolblue
Livré en temps et en heure. Livreur efficace et sympatique.
I.p.v. aan te bellen, liet men blijkbaar een briefje na voor ophaling de volgende dag (27/04) vanaf 13u. Afhaling is desgevallend altijd of in het Esso station te 's Gravenwezel (woongemeente) of bij Bpost. Echter blijkt dit deze keer in Deurne te zijn bij Vishaal, helemaal afgelegen. Op 27/04 reed ik naar Vishaal in Deurne en bleek het pakket niet aanwezig te zijn wegens Koningsdag in NL. Ma 29/04 is Vishaal gesloten en zji weten niet wanneer er op di 30/04 zal geleverd worden. Kan het pakket op dinsdag 30/04 bij mij thuis geleverd worden. Ook dan ben ik gans de dag thuis.
Beste Martine, Wat jammer te horen dat uw pakket niet geleverd werd bij je. Wij adviseren u dan ook graag contact op te nemen met onze klantendienst, of uw ordernummer als antwoord op deze review na te laten. Zo kunnen wij meteen naar een oplossing voor u kijken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Prima verwerking van de bestelling.
Mon nouveau Mac professionnel devait être livré le vendredi 26... Il n'est jamais arrivé, j'ai passé mon après midi à l'attendre et j'ai annulé 2 rdv professionnels. La livraison a été replanifiée au samedi 27 entre 14h45 et 15h45... J'ai régulièrement regardé le tracé and trace qui indiquait chaque fois que la livraison était retardée, au dernier update il était indiqué entre 16h30 et 17h30. Finalement le Mac m'a été livré à 15h30 sans que je reçoive le moindre SMS 15min avant la livraison comme annoncé à maintes reprises. Bref une mauvaise expérience de livraison et des procédures chez Coolblue qui ne sont pas du tout au point. A vouloir en faire trop et à vouloir être le plus grand... Et un personnel beaucoup trop néerlandophone... Heureusement que je suis bilingue... Les téléphonistes ne s'excusent même pas de ne pas parler français...
Bonjour Dimitri, Quel dommage d'apprendre que la livraison de votre colis n'a pas été effectuée comme prévu ! Ce n'est sûrement pas notre intention. Nous sommes extrêmement désolés que vous ayez dû déplacer vos rendez-vous personnels parce que votre colis n'a pas été livré à temps. Pour cette raison, nous vous avons fourni un bon d'achat pour ces désagréments. Celui-ci sera disponible sur votre compte Coolblue à partir de demain. Nous savons que cela n'enlèvera pas le désagrément que vous avez rencontré chez nous, mais nous espérons de l'améliorer de cette façon. De plus, nous avons plusieurs employés du service clientèle qui sont bilingues. En effet, lorsque vous appelez notre numéro de téléphone, on vous demandera toujours si vous voulez être aidé en néerlandais ou en français. Cordialement, Coolblue
Le livreur a trop la flemme de chercher après le second colis dans sa camionnette et repart en disant que son collègue passera demain. Il a déposé le colis au point relais. Est ce que j'aurai la flemme de commander sur coolblue la prochaine fois? Oui! Je commanderai sur Amazon, l'expérience sera identique!
Bonjour Vanessa, Quel dommage d'apprendre que la livraison de votre colis n'a pas été effectuée comme prévu. Ce n'est certainement pas notre intention. Comme nous prenons ce genre de plaintes au sérieux, nous avons transmis votre plainte à PostNL. Le conducteur sera interpellé par son chef d'équipe au sujet de son comportement. Vous ne recevrez pas d'autres informations à ce sujet. Nous venons également de vous envoyer un e-mail dans lequel vous trouverez la confirmation d'une petite compensation pour ce désagrément. Elle est valable pendant un an et peut être utilisée sur l'ensemble de notre gamme de produits. Dans le courrier, il est également expliqué comment vous pouvez utiliser ce bon sur votre prochain achat. Cordialement, Coolblue
Next day delivery and nice choice of quality brands (no chinese brol)
Mon colis a été livrer devant chez moi cacher dans le plante sans aucun mot pour prévenir je ne trouvais donc pas mon colis
Bonjour Léa, Quel dommage d'apprendre que la livraison de votre colis n'a pas été effectuée comme prévu ! Comme nous prenons ce genre de plaintes au sérieux, nous avons transmis votre plainte à PostNL. Le conducteur sera interpellé par son chef d'équipe au sujet de son comportement. Vous ne recevrez pas d'autres informations à ce sujet. Nous venons également de vous envoyer un e-mail dans lequel vous trouverez la confirmation d'une petite compensation pour ce désagrément. Elle est valable pendant un an et peut être utilisée sur l'ensemble de notre gamme de produits. Dans le courrier, il est également expliqué comment vous pouvez utiliser ce bon sur votre prochain achat. Cordialement, Coolblue
vlot!
Op de website werd gezegd dat de bestelde goederen zouden geleverd worden 2 dagen nadien, 4 dagen later zijn ze nog niet hier. Had ik het op voorhand geweten had ik bij coolblue besteld, daar werden ze de dag erna geleverd. Door ook nog nooit problemen gehad met te late leveringen. Jammer voor mijn zoon zijn cadeau's....
Beste Steven, Het spijt ons ten zeerste te horen dat uw bestelling niet op tijd is aangekomen zoals beloofd. We begrijpen hoe teleurstellend dit moet zijn, vooral als het gaat om cadeaus voor uw zoon. We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat deze vertraging heeft veroorzaakt. Ons doel is altijd geweest om onze klanten een naadloze winkelervaring te bieden, en het feit dat we hierin tekort zijn geschoten, betreuren we ten zeerste. Om het goed te maken, willen we u graag een compensatie aanbieden voor de vertraging. We begrijpen dat dit de cadeaus voor uw zoon betreft, en we willen ervoor zorgen dat uw ervaring met ons bedrijf positief blijft. Neem alstublieft contact op met onze klantendienst, zodat we de details van uw bestelling kunnen bekijken en u kunnen voorzien van de passende compensatie op basis van de vertraging. Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen en dat we in de toekomst weer de kans krijgen om u van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Coolblue
Tout est nickel, de l'achat à la réception puis les e-mails ensuite.
Eerst wordt een verkeerd product geleverd , bij inruiling wordt het juiste product besteld maar er wordt een meerprijs van 40 euro aangerekend.Nergens op de website wordt vermeld hoe je een klacht kunt indienen.
Beste Ben, Wij begrijpen dat er een verkeerd product geleverd werd en dat u bij de omruiling een bedrag moest bij betalen. Als het hetzelfde product is dat omgeruild wordt mag u geen extra waarde worden aangerrekend. Zou u ons kunnen voorzien van het ordernummer of retoursnummer? Zo kijken wij dit graag na voor u. Met vriendelijke groet, Coolblue
Commande a 23 h et livre le lendemain après midi le top
Super goede dienst verkoop en naverkoop
Pakje wordt niet afgeleverd door post.nl
Beste Daniël, Wat jammer te horen dat uw pakket niet afgeleverd wordt door PostNL. Kan u ook even duiden waarom PostNL uw pakket niet levert? U mag ons ook voorzien van uw ordernummer, zo kunnen wij uw dossier ook nakijken. Met vriendelijke groet, Coolblue
Uitstekend ,snel leveren.
J'ai commandé un siège de bureau le dimanche matin et le lundi matin il m'a été livré. Je suis ravie de la rapidité de livraison.
Rapide, efficace, sympathique
Super snelle leveringen
In de vooravond besteld en 's anderendaags op de middag reeds aan de deur en bovendien in een degelijke verpakking ...
Je commande depuis quelques années déjà chez Coolblue et j'ai toujours été satisfait. Qualité des produits, livraison et prix bien sûr...merci
1 colis apporté un jour en retard et bien sûr pas organisé pour être là à ce moment-là .
's avonds besteld - voormiddag erna al thuis
Mijn ongezouten mening over Coolblue? "vandaag besteld, morgen reeds aan huis geleverd", toch wel met korreltje zout nemen! Hoe ze konden weten dat bestelling zou volgen? het was gisteren reeds aan huis besteld! ... och, mss ongeldige review nu ... er kwam zout bij kijken ✔️