Vlotte bestelling, vlotte levering en vriendelijke service!

Alles is goed verlopen

's avonds besteld, en aangekomen op beloofde uur.

Toujours su rapide

Disques durs arrivés le lendemain de la commande!

Respect pour tout !

Plusieurs expériences et impecccc !!! Merci

Een korting bij aankoop ivm mijn verjaardag werd geweigerd zonder voor mij echte reden.

Zeer slechte ervaring ivm het toekennen van een verjaardagskorting van 5eur bij aankoop van mijn PC; Het gaat om een detail, buiten het product zelf.

Super bezorgservice

Super vriendelijke bezorger die het niet erg vond om enkele minuten te wachten tot ik thuis arriveerde om een handtekening te kunnen geven. Ik ben tevreden met de service.

Impeccable

Rapide

service impeccable et rapide

Commande facile. Infos clairs. Qualité et rapidité du service

Super produit bien emballé et complet

L’envoi est super rapide le produit est clean rien à signaler c’est juste un peu de saleté mais nettoyage facilement

Juist info en correct geleverd.

Goede informatie en snelle levering

Geen ervaring met naverkoop

Spijtig dat ze de oude frigo niet wouden meenemen

De oude frigo werd niet meegenomen.. omdat er in de gang een houten plank lang over het Keldergat.. eerder een excuses denk ik.. ze is tenslotte ook zo binnen geraakt…

Absoluut niet tevreden met de levering !.

Ik mag mijn bestelde Televisie op het postkantoor gaan afhalen… ik ben 72 jaar en alleenstaande zonder auto !! Terwijl ik net bij Coolblue bestelde omdat ze aan huis leveren !

Zeer tevreden!

Zondag besteld, maandag correct geleverd.

Uitstekend en vlug

Vandaag besteld en morgen geleverd, sneller kan niet vind ik dus SUPER!

Goede service, klantvriendelijk.

Meer persoonlijk contact dan met andere webshops, die met een externe koeriersdienst werken.

Coolblue gevangen in eigen software.

Ondanks dat de printer voorradig was in de winkel kon ik hem niet afhalen omdat de bijgestelde reservetoner er niet was. Na veel aandringen dan blijkbaar toch moeizaam kunnen opsplitsen in 2 aparte leveringen. Geeft echt geen goede indruk.

achat d'une imprimante

Parfait . Livraison comme promis, en temps en heure. colis en parfait état. très satisfaite.

Livraison en 12h51 min

Super rapide avec suivi quasi porte à porte

Zeer goede service en snelle levering. Vriendelijk personeel en giede informatie over product en levering. Aan te bevelen!

vrindlijk

Oplosing

Sans soucis

Livraison rapide comme annoncé

Très rapide, très professionnel, très réactif

super levering

zoals altijd, geen enkele opmerking!

Excellent choix des produits et livraison rapide

Excellent choix des produits informatique (portables) et livraison rapide, je suis très satisfait avec mon achat.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600