Rapide

Rapide clair et livraison nickel

100 euros moins cher que Amazon Bien servi avec bpost continuer

Heel klantvriendelijk

Maar mij bestelling is hopelijk voor morgen

Bestelling en levering prima verlopen

Vlotte service

Poor delivery

Why do you keep using Bpost? Chose a pick up location because it's near my house and I can pick up out of business hours but AS USUAL they keep it at the post office and I have to drive there during work time. Give us the choice of courier.

• Would you recommend us? No

Besteld en snel + tijdig ontvangen, en met de fiets gebracht!

Simple et efficace comme toujours

Service efficace et rapide

Extraordinaire

Commande facile, prix correcte. Livraison faite à heure et à temps comme promis dans l'évolution des mails. Promis entre 8h55 et 9h55, le livreur était là à 9h05, très gentil et de bon conseil.

Positief.

Vlot besteld en geleverd

Chromecast 2de kans werd stipt en keurig geleverd, installatie verliep vlot als je iets van gsm kent

super

bestelling volgende dag reeds in mijn bezit. En zoals beschreven. Oké

Altijd geholpen!!

Ben fan van cool bleu ook omdat je bij een eventueel probleem gewoon naar de winkel kan gaan. Ik kreeg mijn aankoop niet geïnstalleerd maar nu werkt alles prima dankzij de hulp van een cool bleu medewerker.

Altijd top

Het is heel fijn bestellen bij Coolblue, altijd goeie ervaringen en snelle levering.

Superrrrrr!

Na 103 bestellingen sinds 2011 mag je wel stellen dat ik een tevreden klant ben.

Warm zeer vriendelijk onthaal

Zeer vriendelijk onthaal een plezier om daar te komen

A hit and miss

Hello, Sometimes it works other times u guys should be more proactive. I refer to order number 80107372 which bounced back due to an address issue I highlighted asap in the chat - no action package sent address error not verified u have phone numbers you can always call postage supplier accepted the package without any checks package bounced back without calling payment still not released to make a new order. client suffering 10 working days or 3 weeks must be reduced talk to Bol.com operations or Amazon guys Hope it helps. Happy to further support you on your improvement journey.

Expérience positive et concluante

Excellente expérience avec votre vendeur qui avait l'expérience des gens agés et a été rassurant. Une seule chose, le vendeur m'a dit que bpost allait m'envoyer un message pour préciser l'heure de passage de la livraison et ..... je n'ai pas reçu ce message. Heureusement, a livraison a eu lieu le matin tôt et cela n'a pas posé de problème d'organisation.

Pipe connecting to the tap wasn’t provided.

I received a package but it came without pipe that is connected to tap.

• Would you recommend us? No

S'avonds besteld s'morgens geleverd.

Ik had inkt nodig voor printer s'avonds besteld de volgende ochtend al geleverd zodat ik papieren kon afprinten.

choix , prix, livraison, tout très satisfaisant

choix très varié de chaîne hifi cd, à bon prix, livrée le lendemain. parfait

Snelheid, vriendelijkheid en professionaliteit zijn jullie handelsmerk.

Snelheid, vriendelijkheid en professionaliteit zijn jullie handelsmerk.

Snelle correcte levering

Excellent!

Excellent service!

Mijn Coolblue geen probleem

Ik heb wel een probleem met Bpost. Vrijdagnamiddag de bestelling gedaan . Bpost heeft me de hele dag thuis gehouden om dan te horen zaterdag om 16h45 dan de leveren pas op maandag zal gebeuren. En maandag werd het pakket afgeleverd om 10h45 . Persoon was echt niet vriendelijk , Mijn docter heeft vandaag ook een pakket ontvangen via Bpost en weeral niet vriendelijk. Indien ik nog een bestelling doe bij jullie dan liever niet meer via Bpost.

Pour info j’ai reçu ma commande en deux jours

Cette commande m’est arrivée en deux paquets et en deux jours la poste étant débordée Il reste le plus entreprenant de colis à distribuer. Ils ont eu la courtoisie de prévenir. Pour le matériel je suis entièrement satisfait de cette barre de son qui rencontre le problème que j’avais. À 75 ans mon audition est beaucoup plus basse je perds les médiums dans les sons ce qui veut dire que les acteurs qui ont des voix trop aiguë sont tout à fait incompréhensibles. Avec la barre j’ai plus régler les sons les balances différemment et maintenant tout Passe correctement.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600