Plus que cool… Super

Rapide et précis

Tope ervaring

Kopen bij coolblue is altijd cool. Coolblue keuze maakt het altijd makkelijk om de keuzen te maken. Productspecificatie mooie gepresenteerd en getailleerd. Klantenservice is top. Snel afhandelen van een probleem, kei vriendelijk en behulpzaam. Daarom koop ik graag bij coolblue.

Top firma

Bij een miskoop zeer gemakkelijk terugzending Super hoor

Goede service zondag besteld maandag in de voormiddag ontvangen ! en het toestel dat ik besteld heb was zeer goed en netjes verpakt....dus toppie

Correcte snelle levering

Correct snelle levering en indien nodig eenvoudig te retourneren

Un plaisir

Un plaisir pour la rapidité ( commandé dimanche 22h27, reçu lundi 10h31…) Un plaisir de recevoir le colis par des livreur sympa qui ont pris le temps de m’expliquer les modalités pour l’échange si j’en avais besoin Et le dernier plaisir et bien la TV qui est parfaite après les bons réglages… Merci pour tout.

beloften worden niet nagekomen

grasmachine werd zaterdag 6 april besteld. Deze zou de dag nadien geleverd worden. geen probleem indien dit maandag zou zijn (de dag nadien was een zondag) maar we zijn nu woensdag en hebben nog onze bestellign niet ontvangen. Zelfs geen bericht wanneer dit nu geleverd zou worden ? Bij track en trace staat dit nog altijd 'in voorbereiding'. geen idee wanneer we de levering zullen mogen ontvangen. Onze eerste aankoop online bij Cool Blue is alvast geen succes :-(.

Vlekkeloze levering en heel tevreden van mijn aankoop

Bbq besteld via Coolblue. Dag van levering kan gekozen worden. Dag op voorhand krijg je tijdspanne van 1 uur waarin de levering gaat gebeuren en 10 min op voorhand nog eens telefonisch verwittigd. Vriendelijke leveranciers, een aanrader!

Impeccable!

Goed maar helaas kon vorige defecte niet meegenomen worden! Wij betalen hier toch recup op? Ik heb al geregeld bij jullie besteld. Wat ontgoocheld

heel goed

correct; keuze om een dag later te laten leveren en zo "groener" te zijn; en nog een mail achteraf met uitleg over het opstarten en switchen van oude gsm naar nieuwe : heel nuttig

Parfait

Coolblue est, pour moi, le meilleur site de e-commerce belge. Il n'y a aucune concurrence possible.

Livraison au top et livreur super sympa !

Recevoir des notifications à chaque étape de l’évolution de notre commande et surtout 30 minutes avant la livraison, c’est vraiment génial, bravo!

TOP!!!!!!!!!!

Pakket besteld (23u55) en de volgende dag kunnen afhalen in een fysieke winkel! Dus TOP!!!

Impeccable

A l'heure dite Produit conforme Délai très court Que peut on désirer de plus

UITSTEKEND

#coolblue is volgens mij de beste elektronicawinkel! Wat een klantenservice! Ik ging naar binnen voor een reparatie en kreeg meteen een nieuwe stofzuiger, zonder gedoe !

Goede dienstverlening en klantvriendelijk

Goede dienstverlening en klantvriendelijk

Alles tiptop inorde

Ik vind het alleen spijtig dat ze een robotstofzuiger verkopen maar dat je detergent en stofzakken bij hen niet kunt kopen. Ze zouden bij bol.com te koop zijn maar bznaminc is niet 100% hetzelfde dus ik hoop dat het de goeie zijn

Délai et suivi au top

En plus du délai de livraison respecté, des courriels sont envoyés pour vous aider à profiter au mieux de votre achat (dans ce cas un ordi). C'est un plus non négligeable.

Correcte levering

Correct geleverd door een beleefde, vriendelijke fietskoerier ! Top

Livraison super

Les livreurs sont super sympa et professionnel pour Middelkerke et très bon accueil en magasin.

Het doet wat verwacht wordt

2 katten geschoren met lange en dense haar. Werkt optimaal.

Désastreuse!

Je n'ai toujours pas reçu ma.commande prévue pour être livrée en 24h...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellent choix, bons prix et livraison hyper-rapide!

Excellent choix, bons prix et livraison hyper-rapide.

Envoi très rapide et bonne qualité

J’ai commandé une imprimante Brother. Je l’ai commandé du week-end et lundi je récupérerai mon colis au point poste. Génial car j’ai fait la nuit et je n’aurai pas ouvert la porte vu que je dors. Je l’ai récupéré à mon aise.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600