Ik kreeg meer dan voldoende info in verband met de verzending en levering. Alles klopte perfect, bedankt!
Toujours top et plein de bons conseils d’installation
alles was super volgens afsprak
Toujours aussi rapide livraison, avec BPOST au matin, le produit était correspondant à la description. Pas de souci d'installation.
heel good!
Commander la veille tard le soir..et reçu tôt le matin donc génial
I only had positive experiences with Coolblue. This time was a license delivered promptly. I wish it was only an email, but that was not determined by Coolblue.
zeer vlugge levering met Bpost , vriendelijke mensen interessant dat je kan volgen waar het pakje zich bevind! en top op een zondag!! ;-)
C'est la deuxième fois que cela m'arrive pourtant je renseigne bien mon numéro à chaque fois.
Bonjour Monsieur/Madame Payen, Nous comprenons que c'est déjà la deuxième fois que vous avez reçu votre facture sans le numéro de TVA. Lorsque vous passez une commande sur notre site, vous avez toujours le choix d'ajouter votre numéro de TVA. Si vous n'arrivez pas à le faire, vous pouvez toujours contacter notre service clientèle, afin qu'ils puissent ajouter le numéro de TVA sur la facture avant et après votre achat. Cordialement, Coolblue
Ik had CoolBlue gekozen voor mijn aankoop omdat ik een snelle levering had verwacht, zoals gemeld stond op de website, maar spijtig genoeg zijn we ondertussen een week later dan de bestelling en werd het pakket nog steeds niet geleverd.
Beste Francoise, Het is jammer te horen dat de levering van jouw pakketje niet volgens plan is verlopen en dat je nog steeds geen nieuws hebt ontvangen over je bestelling. We hebben de staat van jouw pakje gecontroleerd en we hebben gezien dat er sprake is van een vertraging. Omdat we je zo snel mogelijk willen voorzien van een passende oplossing, raden we je aan om contact op te nemen met onze klantendienst. Zo kunnen we je voorzien van een nieuw pakketje of een terugbetaling. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Ik zou graag een winkel willen binnen gaan zonder dat ik al een uitleg moet geven waarom dat ik naar de winkel kom, laat mensen rustig binnenkomen en is rondkijke , wel leuk dat er koffie stond , voorderest ben ik goed geholpe
Hey Nick, Wij vinden het ontzettend jammer om te horen dat je niet tevreden bent met ons ticketsysteem in onze winkels. Wij doen altijd ons uiterste best om de klant zo snel mogelijk en efficiënt mogelijk te helpen. Na onderzoek is het ticketsysteem hier de beste oplossing voor. Helaas was dit niet het geval in jouw situatie. Sorry hiervoor. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Livraison rapide. Produit de qualité.
J’ai passé commande et je devais la recevoir ce vendredi entre 13h15 et 14h15 et malheureusement à 14h20 on me prévenait que la livraison ne se ferait pas ce jour. J’ai reçu un mail pour reprogrammer une date et j’ai seulement pu avoir ce mercredi 03. J’espère que la livraison ce fera car je n’ai pas reçu de mail de confirmation de la nouvelle date. Je suis déçue et j’ai été très embêté car c’était un cadeau que je devais offrir ce dimanche 31 Ça fait lgt que je commande chez vous et j’ai tjs été très satisfait et contente
Jullie slagen er zelf in fysieke winkelervaring top te maken: - Vriendelijk begroet - Gratis koffie - Steekwagentje om mijn soundbar tot aan de auto te brengen - Correct geinformeerd over garantie en omruiltermijn - Alles verrekend via mijn online account - Bij problemen met de Bancontact terminals naadloos overschakelen op mobiele betaling
Snelle en correcte verzending . Handige mail na levering over hoe te installeren !
Suite à une commande en ligne, je me rends le jour même pour prendre livraison de ma commande. Arrivé sur place, un employé me demande quelle est la raison de ma visite et mon prénom pour m'encoder dans la file d'attente. Là je vois qu'il y a +/- 10 personnes avant moi. J'ai attendu 40min pour pouvoir être servi.... De plus, à l'acceuil, la personne m'avait encodé dans la file des achats et pas dans la file du pickup, du coup, des personnes arrivées après moi sont passées devant moi... J'aurais été chez Media Markt, l'affaire aurait été pliée en 15min... Déçu
Bonjour Alain, Quel dommage d'entendre que vous n'êtes pas satisfait du système de ticket dans nos magasins ! Nous faisons toujours de notre mieux afin d'aider les clients aussi rapidement et efficacement que possible. Après l'analyse qu'on a fait, le système de ticket est la meilleure solution pour cela. Malheureusement, ce n'était pas le cas dans votre situation. Nous souhaitons donc vous présenter nos excuses. Cordialement, Coolblue
j'ai passé la commande le vendredi vers 17h et le colis est arrivé comme prévu le samedi pour 11h dans le point relais demandé. Quel sservice rapidité efficacité et le colis livré dans un état impeccale .. merci à vous
Livraison rapide et efficace en toute simplicité
Fast, excellent service, nice experience
oui
We bought a 1000Eur product which is...not working. I'll need to call CoolBlue tomorrow again to make sure that a third TV is delivered :/
Dear Federico, We are extremely sorry to hear that you have received two TV's that are defect. We recommend you contact our customer service through social media, mail or by telephone. In this way, we can provide you with a solution for this situation. Greetings, Coolblue
Rien à dire
Ik bestelde een microgolfoven en die zou de dag nadien (vrijdag) geleverd worden. prima want zo kon mijn personeel verder hun lunch blijven opwarmen. B-post zou leveren en wat deden ze. Niet aanbellen terwijl ik het kapsalon aan het openen was en een briefje in de bus droppen dat de buren niet thuis waren.... Ik mocht het pakket op zaterdag gaan halen in het postkantoor, maar als kapster kon ik niet weg. Dus als alles goed gaat heb ik op dinsdag eindelijk de microgolfoven en kunnen we hem testen! Dus op Coolblue geen commentaar, alhoewel ze mss beter met een andere koerier zouden leveren.
Beste Ulrike, Wat jammer om te horen dat de bezorging van je pakketje niet werd uitgevoerd zoals het moet! Aangezien wij dit soort klachten serieus nemen, hebben wij je klacht doorgegeven aan Bpost. De chauffeur wordt door zijn teamleider aangesproken op zijn gedrag. Je zult hier verder geen terugkoppeling van ontvangen. Wij hebben je zojuist ook een mail toegestuurd waarin je de bevestiging zal terugvinden van de compensatie voor het ongemak. Deze is 1 jaar geldig en kan je gebruiken op ons volledig assortiment. In de mail staat bovendien ook uitgelegd hoe je gebruik kan maken van deze voucher tijdens een volgende aankoop. Met vriendelijke groeten, Coolblue
Geen enkel probleem