alles goed behalve de levering

De bestelling, verzending en facturatie verliepen vlot, maar de levering door 'De Post' is dramatisch. Ook de opvolging van onze klacht hierover is niet goed. Over de kwaliteit van de twee bestelde schermen kunnen we nog niets zeggen omdat deze 4km verder in een postpunt zonder parkeerplaats zijn gedropt, de winkel van Coolblue is amper verder en met parkeerplaats aan de deur...

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Super rapide

Rapide comme promis

correct bestelling

correct en goed verpakt

Vlotte aankoop

Snel een keuze kunnen maken door de duidelijke omschrijving. Vlot om de aankoop te regelen. Snelle bestelling.

Très satisfaite

Un très bon service merci

excellent

délai respecté, produit conforme.

Zeer goede service

Veel keuze van alle artikels

Niet ok

Pakje niet thuisgeleverd alhoewel ik thuis was Af moeten halen in het postkantoor, pakje Was ook niet verzegeld, je kon zien dat iemand het heeft open gedaan

Vlot en eenvoudig bestellen

Prompte en goede levering. Gebruiksvriendelijk site. Goede dienst na verkoop. Terugzenden is geen probleem mocht dat nodig blijken. Gewoon goed!

Service nicket

Produit reçu très vite, à prix raisonnable et dans un parfait état. Merci à vous, à très bientôt. Laurent SC.

Perfecte service, supersnelle levering.

Top mais trop cher

Tout est top Livraison, produit, site internet Sauf qu’ils sont plus chère que la concurrence. Dommage, j’aurais pu quitter Amazon.

Wel wat een top service We waren al naar verschillende winkels geweest . Nergens kwamen ze uitleg geven . Hier kwamen we binnen moesten we even onze naam doorgeven en werden we geholpen door iemand met eerlijke uitleg . De aankoop werd dag erna geleverd en tot aan de plaats gebracht . Zo fijn dat ze eerst even bellen zo zit je niet heel de dag gevangen in eigen huis

Achat de deux enceintes amplifiées pour PC

Sceptique au départ (sur la qualité du son et une marque que je ne connaissais absolument pas), j'ai été agréablement surpris. Juste ce dont j'avais besoin. Pas plus, pas moins. Vraiment content de mon achat. Et un tout grand merci d'avoir choisi B-Post pour la livraison. Parce que des messageries comme GLS et autres guignols, non merci !

ok

toujours ok avec cool blue

Correchte afhandeling

Ik vindt dat Coolblue correct alles heeft afgehandeld ook de informatie over het materiaal was af enz

Parfaite

Bonne information et délai de livraison conforme

tout ok impec

rien a dire superbe

Super snelle service

Bestelling de dag nadien thuis en perfect verpakt !

Heel tevreden

Over alles heel tevreden behalve de levering van wasmachine vorig jaar Die man wou dat niet aansluiten , dus heb ik het maar zelf gedaan Soms klopt het wel een beetje bij het zwieren

Excellent

Au top des priorités clients ça change des autres enseignes.

RAPIDITE

rapidité et compétence .

Levering te vroeg

Levering was voorzien tussen 14.10 en 15.10. Om 13 uur al geleverd.

Vlot geleverd

Fijn dat je zelf de leverdatum kunt kiezen. Top.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600