Réponse du propriétaire de l'entreprise
Beste,
We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren met de levering van uw bestelling. We begrijpen volledig hoe frustrerend het kan zijn om een vlotte service te verwachten en dan geconfronteerd te worden met problemen bij de levering, vooral als deze niet adequaat worden opgevolgd.
We betreuren het dat uw bestelde schermen niet op de gewenste locatie zijn afgeleverd en dat dit uw ervaring met onze service heeft beïnvloed. Het spijt ons ook dat het nabijgelegen postpunt geen geschikte parkeerplaats had, wat het afhalen van uw bestelling bemoeilijkte. We begrijpen dat dit niet voldoet aan uw verwachtingen, vooral gezien het gemak van een nabijgelegen Coolblue-winkel met parkeergelegenheid.
We willen u verzekeren dat we uw klacht serieus nemen en dat we ons best zullen doen om dit probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat het niet opnieuw gebeurt. We zullen ook intern onderzoeken waar het misging in het proces van levering en opvolging van klachten, zodat we onze service kunnen verbeteren.
Wat betreft de kwaliteit van de schermen, begrijpen we dat u nog geen oordeel kunt vellen vanwege de moeilijkheden bij het afhalen. Mocht u na ontvangst van de schermen nog vragen of opmerkingen hebben over hun kwaliteit, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u verder te helpen.
Met vriendelijke groet,
Coolblue