Vriendelijke meneer die mijn pakje op het afgesproken uur bracht.

Snelle levering mooi.

Ik vind het spijtig dat voor alles wat koop op internet, er een evaluatie gevraagd wordt?

Professioneel

Het gebruik van SMS-en om te waarschuwen vind ik super. Daardoor verspil je als klant geen hele dag. Top! Doe zo verder!

Snelle en correcte levering van het bestelde artikel

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Achat d'une tondeuse électrique Bosch

J'ai reçu l'article assez rapidement mais je ne m'en suis pas encore servie. J'espère que mon fils pourra m'aider à la monter et que tout ira bien.

te duur

Het product is rats na de bestelling zo maar 30% goedkoper geworden. Het is normaal dat van een dag op de andere prijzen kunnen wijzigen. Maar bij dergelijk verschil zou men uit klantenvriendelijkheid toch een trouwe klant kunnen contacteren: vooraf om nog even te wachten, of achteraf om iets van de prijs af te doen.

Commande rapide ainsi que la livraison

Je recommande

tp link router AX55

Snelle levering, mooie router, suppersnel WiFi 6, eenvoudig te installeren.

Rien à redire. Impeccable

Que dire de plus?

Correct en vlot

Vlotte en correct behandeling van bestelling

Excellence

Commander le dimanche soir juste avant 22 h et livré le lundi matin avant 10 h… Respect, ça mérite l’excellence. Que dire de plus si ce n’est également des prix très compétitifs. Bravo.

Un excellent prix pour ma tondeuse robot et une livraison le lendemain, what else?

Un excellent prix pour ce dernier achat et une livraison faite le lendemain d'une commande enregistrée un dimanche, que demander de plus? Bravo!

Rapidement livré et sérieux

Achat GSM commandé un samedi après-midi et livré le lendemain à 11h super rapide.

Zeer snelle service

Besteld via de app en nog geen half uurtje later opgehaald in de winkel

I got a product that was already used and returned it

And now awaiting a new one

• Would you recommend us? No

livraison rapide par même le dimanche

J'ai passé commande d’une caméra qui de stock j’ai reçu cette commande le lendemain (Dimanche) très bien emballé cette caméra a été très facile à installer prix plus intéressant que chez média mark

Lege doos ontvangen

Mijn bestelling bevat 2 orders Doos 1 leeg Doos 2 zwaar beschadigd

Commande jamais reçue, service client déplorable

C'est bien dommage car jusqu'à cette semaine, je n'avais jamais eu de problème avec Coolblue. Après une semaine d'attente pour une commande qui est censée être livrée le lendemain, je décide de contacter leurs service client (via WhatsApp, ça commence déjà mal) - J'ai changé 3 fois d'interlocuteur en 2 jours. - On me demande de remplir un formulaire (buggué) qui certifie que je n'ai pas reçu le colis (franchement, ça ressemblait à une arnaque). Le suivi de La Poste indique clairement qu'ils n'ont jamais envoyé le colis. - On m'explique que les informations de ce formulaire sont indispensables pour refaire une nouvelle commande ou me faire rembourser alors qu'il ne faut remplir qu'une date et une signature. - Malgré @Coolblue : si vous avez des problèmes dans vos dépôts ou avec vos transporteurs, arrangez vous avec eux, ne trainez pas vos (ex) clients dans vos procédures. Je n'ai jamais eu autant de problème pour me faire rembourser sur d'autres plateforme d'e-Commerce. Je n'en veut pas aux personnes du service client qui font probablement bien leur travail, mais ça doit être difficile pour eux de faire appliquer ces procédures qui n'ont pas de sens.

Service na verkoop slecht

Begin januari PS5 met alle accessoires (zoals gevraagd) verzonden ter reparatie naar Coolblue. Eind februari nog steeds niet gehoord dus zelf contact opgenomen met Coolblue. Blijkbaar is de PS5 verloren. Bedankt Coolblue om dit te laten weten. Als we zelf niet gebeld hadden, hadden we nog steeds geen info. We zouden een nieuwe PS5 krijgen ter vervanging. Wat hebben we gekregen?: enkel een console (niet in de originele verpakking), dus nieuw??? Ook ontbreken de accessoires. Dus wij hebben geen base, usb kabel,hdmi kabel, handleiding, stroomkabel en 2 controllers. Die wij wel met onze PS5 hadden opgestuurd. Wij zijn hier dus niets mee. Opnieuw contact opgenomen met de klantenservice van Coolblue. Dit werd zogezegd doorgegeven aan backoffice en zullen binnen de 3 werkdagen contact opnemen. Nog steeds niets gehoord. Wij willen ofwel een volledige nieuwe console met accessoires in originele verpakking ofwel ons geld terug. Wij waren al jaren tevreden klant van Coolblue, maar blijkbaar is dit enkel als je geen problemen hebt. Vanaf er problemen zijn, word je van het kastje naar de muur gestuurd.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer goede hulp van Bob van klantendienst

Ontbrekend factuur waarvoor Bob de tijd nam om het op te lossen! Heel erg bedankt, Bob!

Mooie website -> maar geen service achteraf.

Mooie website -> maar geen service achteraf. Laptop besteld op 21 augustus 2023. Laptop gaat zonder reden defect eind december 2023. Binnen gedaan eind december 2023 -> op 4 Januari 2024 krijgen we plots de status te zien dat de laptop binnen is voor herstelling. Ze vragen 312,59€ op 22 jan om de herstelling uit te voeren buiten garantie nog wel !! Enfin, snel betaald. Ondertussen 2de laptop aangekocht zodat we verder konden. Komen we thuis, werkt de batterij niet. Terug naar Coolblue Brugge. Ze gaan deze opsturen voor reparatie... Terwijl we deze net hebben afgehaald. Nu hebben we al 2459€ uitgegeven aan 2 laptops en hebben we nog steeds niets om mee te werken. Bellen denk je maar -> Je kan gewoon niet bellen. Triestige bedoening. Service is prop nul.

Commande non livrée

La commande soi disant livrée le jour après arrivera pltôt avec un retard estimé de 1 jour aumieux si le livreur (Bpost) le décide, les grêves prévues ne sont pas prises en compte. La publicité est vraiment mensongère, elle montre de beaux camions mais ils ne servent pas aux livraisons ? Merci collblue, merci Bpost ! Service très désagréable pour une commande urgente qui mettra "on verra bien" pour arriver

• Nous recommanderiez-vous? Non

Très très mauvais service après vente. Attention aux fausses bonnes affaire des secondes chances et des promotion!!! Panne de congélateur et plus d’un mois avant d’avoir la visite d’un réparateur au lieu de nous l’échanger et de nous le ramener réparer. Ensuite panne de frigo plus de d’une semaine sans intervention c’est à moi d’aller vers eux pour avoir des informations. Ils étaient contents de vendre un produit en seconde chance et maintenant qu’il a un problème ils préfèrent se cacher derrière un remboursement “après les soldes et après plus d’un mois d’attente sans la moindre intervention” plutôt que de fournir un appareil similaire. Laissez les gens sans frigo, j’aimerais bien que cela leur arrive pour qu’ils comprennent la difficulté que c’est ! Début du problème le 28/12/2023 et aujourd’hui 07/02/2024 problème toujours non résolu

Ik voel me ******en

Laptop (€1.149) tweede kans (€713) gekocht in solden (€849). Beschrijving: Als nieuw. Eenmaal aangekomen is er duidelijk zichtbare schade aan de onderkant van de laptop en het mousepad is helemaal scheefgetrokken en klikt niet meer. Het kan niet dat dit door één of andere quality check is gegaan of ze zijn gewoon bewust nalatig of scammy. Ik krijg 3 opties: - 10% refund. €71,3 korting voor iets dat nooit nagekeken is geweest als retour product. Ben er dan ook niet gerust in wat er verder of intern nog aan kan gaan schelen wanneer ik deze zou gebruiken. - Ik kan hem binnenbrengen en omruilen voor een nieuwe laptop die wel werkt. Ze kunnen wel de solden prijzen niet kopiëren. Dus zou ik €436 mogen opleggen. - Een kortingsbon voor de aankoop van een volgende laptop (joke?) Uiteindelijk nog een 4e optie gekregen: - Als ik hem kwam omruilen gingen ze €217 van de prijs doen van de nieuwe: €932. M.a.w. lekker €83 opleggen t.o.v. van het nieuwe product in solden, dankzij hun valse advertising. Dus door een fout van hun kant, heb ik nu geen laptop en geen oplossing die fair lijkt. Eerste en laatste keer Coolblue, thanks!

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600