Snel, Vriendelijk & Top Service

Na even twijfelen over een aankoop dan toch laten doorgaan, zonder twijfel bij Coolblue!! Zoals steeds wordt je zeer snel geholpen!! Super vriendelijk bijgestaan!! EN bovenal mag je steeds genieten van een TOP SERVICE!! Een dikke aanrader! Keep up the good work Team Coolblue!!

Goede Vriendelijke service.

Er werd mij steeds goed op de hoogte gehouden van iedere update van mijn pakketje. Heel fijn van de snelle bezorging op een aangename manier. Ook stevig ingepakt tijdens de levering.

Snelle en correcte afhandeling

Zoals gekend van coolblue had ik mijn bestelling de volgende dag, ook al gaf ik deze pas 's avonds door. Steeds snelle en core-recte service.

Correcte informatie, snelle levering, niks op aan te merken!

Zoals gezegd in de titel , niets op aan te merken. Al vraag ik me wel af hoeveel mensen ooit een aankooptegoed hebben gewonnen om een review te schrijven...

Rapidité d expédition

Livraison rapide, produit conforme à la description, mail pour aider à bien démarrer avec le produit. Service au top, je recommande!

Efficace

Livraison le lendemain, donc très efficace. Super, surtout en période de fête.

Alles was duidelijk en correct.

Ik heb gewoon geen commentaar. De service was helemaal ok.

Rapide et efficace

Commandé et arrivé le lendemain. Bien emballer et fonctionnel

Commande

Article commandé à 17 hrs et reçu le Lendemain à 9 hrs ! Très professionnel Je recommande

Correcte prijs en tijdige levering

Steeds correct

Prix, choix, qualité

Le meilleur choix, des prix et un service, que demander de plus ?

Toestel werkt niet op Stopcontact met aarding. In 2023 !

Product niet aan te bevelen.

Vriendelijk, snel

Ik kocht een product online, daags nadien kon ik deze al ophalen in de winkel: vrijndelijke gast, snelle service.

informations correctes, livraison rapide

c'était ma première expérience et je recommande

Slecht

Wij hebben een bestelling gedaan op 18 december en het zou op 19 december geleverd worden. De koerier is niet tot bij ons geweest en heeft geen briefje in de bus gestoken zoals beweerd. Het pakje is ook niet in de post afgegeven zoals gezegd. Dit is een kerstcadeau. Nu kunnen wij iemand geen cadeau geven.

Super service

Ben heel blij met de kans om de producten naast elkaar te vergelijken, de details, het overzicht in het algemeen. Het product is ook extra ingepakt geleverd en dit apprecieer ik enorm. Had wat schrik met mogelijke schade tijdens vervoer en alles leek oke! Kan niet wachten tot mijn moeder haar kado kan open doen en deze aan te zetten

Simple, rapide et efficace!

A chaque fois que je commande, c'est rapide, bien emballé. J'ai déjà tenté les secondes vies et j'ai été ravie! Rien à redire!

Super snelle levering en goede producten kan je hier komen en staan altijd voor je klaar

To

Service client et livraison excellent !

Choix du jour ainsi que du créneau horaire de livraison, msg reçu la veille pour me confirmer ainsi qu'au matin du jour de livraison pour préciser l'heure excat de passage

Hele goeie hulp via de webshop

Heel duidelijk

Uitmunted

Ik moest nog op het laatste moment een cadeau hebben. Coolblue is hier ideaal voor! Snel gevonden wat ik moest hebben en de volgende dag, zoals ze beloven, aan mijn voordeur. Goed verpakt, met zorg behandeld en super service! Aanrader

Toppertje

Top beeld top service bij installatie

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600