Tres satisfaisante

Extrêmement rapide !

PARFAIT

RAPIDITE

Snel en betrouwbaar

Reeds veel aankopen via coolblue en nooit problemen gehad.

goede uitleg in de winkel

goede uitleg en een goede levering aan huis

De levering is steeds op tijd

snel geleverd

phone werd snel geleverd

Goed dat het met de fiets wordt geleverd!

Coques pour Appel 13 Mini

Bonjour, J'ai acheté deux coques pour mon Apple 13 (petit modèle) . Le premier, acheté il y a quelques mois, était parfait. Les deux autres que je viens de recevoir sont trop petits pour y insérer mon téléphone... Que dois-je faire ? Merci et bien cordialement, Mme Gilson de Rouvreux 0475 49 63 28

Rapidité d envoi

Large choix, conseils, avis d experts, site facile à utiliser, choix du moyen de paiement et surtout envoi très rapide

choix au top

choix au top et livraison TRES rapide , merci

snel bestellen online, prima ontvangst en hulp

snel bestellen online, prima ontvangst en hulp

Service au top

Commande faite et livraison rapide en 2 jours. Rien à redire, produits intactes bien emballés conforme. Très contente de ma commande.

top

vlot te bestellen ,prettige prijzen, goede keuze en stipte levering

Gewoonweg top

Correcte prijs bij vergelijking online en super snelle levering allemaal in 1 pakket. Waar andere webwinkels verschillende items op verschillende momenten versturen via verschillende transporteurs is bij coolblue alles snel en via 1 levering ter plaatsen. Scheelt enorm veel gedoe

Heel fijne babyfoon .

Heel fijne babyfoon is zeer gebruiksvriendelijk mooi duidelijk scherm deze babyfoon is een aanrader.

Snelle levering en goede ervaring

Betrouwbaar en gebruiksvriendelijke webshop

Eenvoudig te gebruiken webshop en snelle levering.

Heel tevreden zoals altijd!

Ik kies bewust voor coolblue omdat ik mega fan ben van hun klantenservice!

Een aanrader

Ik ben super tevreden over de werking van coolblue. Zeer duidelijke informatie op de site en uiterst snelle levering. Dankjewel!

Parfait, prix intéressants

Les prix sont intéressants, j’apprécie la deuxième chance. Rapidité d’envoi. Service après vente efficace. Je recommande.

Produit pas arrivé à temps

Commande faite le vendredi et produit toujours inconnu en terme d’arrivage . C’est donc très ennuyeux de ne pas être livré et en plus de ne pas savoir quand on sera livré

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide

Commander le vendredi en soirée livrer le lendemain, comme mentionné lors de la commande, bravo et merci

Service au top !

Commande facile sur le site, livraison rapide et soignée ! What Else ?

Vlotte hulp bij de keuze en even vlotte levering.

Kiezen is niet altijd makkelijk en hulp is welkom. Vlotte levering zijn we gewoon van Cool Blue.

Snelle vlotte service!

Snel geleverd en de chauffeu Was zeer behulpzaam!

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600