Snelle correcte en efficiënte levering

Levering conform de aangeboden informatie: besteld voor ...., gelevrd de dag nadien!

Helder, vlot en correct.

Alle info is helder en volledig. Communicatie, betaling en levering gaan heel vlot. Alles verloopt correct.

Snelle en vlotte levering

Levering is verlopen zoals afgesproken

goede kwaliteit/prijs verhouding

goede kwaliteit/prijs verhouding

Service de qualité.

Commandé à 17h00 la veille et reçu le lendemain à 11h00. Super.

Rapide

Vraiment très rapide

service très rapide - grande simplicité pour commander en ligne

service très rapide - grande simplicité pour commander en ligne

zeer goed

zeer goed

service rapide

Le colis est arrivé en bon état et rapidement

uitstekende service

Coolblue heeft een zeer klantgereichte aanpak en verzorgt de levering van bestellingen steeds op tijd en tot in de puntjes. Customer service zeer behulpzaam en bereikbaar een woord TOP!!

Suuuper makkelijk, snel en een geweldige customer expierence!

Buiten dat het super makkelijk is om te vinden wat ik zoek, gaat het bestellen snel en de levering ook. Het berichtje dat je krijgt 15 minuten voor de eigenlijke levering is ook super handig. Maar waarom ik blijf bestellen bij Coolblue is omdat de hele ervaring gewoon geweldig is. Zelfs als er even iets misgaat. ik ben altijd heel snel, vriendelijk en goed geholpen. En de verpakkingen, die doen me smilen. Wat wil je nog meer?

Altijd tevreden over Coolblue!

Kopen bij Coolblue is altijd een geweldige ervaring! Zowel het gebruik van de website, als het aanbod, de prijzen als de service, ... zijn steeds top! Al vaak zaken gekocht (zowel professioneel als privé) en nooit teleurgesteld geweest in Coolblue. Ook een winkelbezoek is een leuke ervaring: vriendelijk en vlotte bediening!

Klientvriendelijk

Product vergeleken en voor mij goed bevonden. Besteld en zoals afgesproken de dag later thuis afgeleverd. Proficiat aan de medewerkers en mijn beste wensen voor een gelukkig en succesvol 2024.

Het werkt zoals het hoort.

Je kiest, besteld betaald en de rest komt vanzelf.

Topservice

Handige uitleg op de site en snelle levering

Toujours au top

J'ai acheté un Ipad comme cadeau à offrir à une amie qui m'est très chère. Elle a fortement apprécié. Elle a été le chercher au magasin CoolBlue Avenue Louise.

Zeer klantvriendelijk

Snel geholpen en heel klantvriendelijk :-)

Altijd zeer tevreden

Zoals altijd deze keer weer heel tevreden van mikn ervaring bij coolbleau. Altijd zeer vriendelijk en helpen met informatie geven en een keuze maken. De garantie is ook altijd fantiastisch! Zeer betrouwbare winkel en mijn go to voor elektronika.

Uitmuntend

Zeer vriendelijk, vlotte afhandeling. Correcte communicatie

Simple, efficace et compétitif

Le site est très clair, avec de bons conseils et parfois de bonnes affaires. Les prix pratiqués sont aussi quasi toujours les meilleurs du marché. Le service clients est juste impeccable !!!

Rapidité et prix bas

Site internet clair et bien arrangé, livraison rapide, prix bas, bref parfait

Snelle levering, goede site, goede hulp bij bestellen, veel info over de producten, goede service online als in de winkel.

top service

Zeer snelle behandeling en levering geen enkele opmerking. Zeker en vast een aanrader beste prijs kwaliteit.

Great

It was great