De beste service met voorsprong

Ik ervaar coolblue als super! Sinds hun bestaan aan de konijnen pijp in Antwerpen ben ik hun trouw gebleven tot nu reeds de 3de vestiging. Waarom is vrij simpel uit te leggen! Je krijgt er eindelijk de service waar je maximaal op kan rekenen! Volhouden a.u.b. Mvg Johan

Tres bonne expérience

Toujours au top! Livraison rapide et en heure ! Suivi parfait! Colis dans un état impeccable! Même à la réception Du colis un petit mail explicatif de comment mettre le protège écran. Service de A a Z est parfait! Continue comme ça !

Livraison très rapide

Goede prijs en vriendelijke, vlotte bediening

De bestelling online geplaatst en opgehaald in de winkel. Bij de ingang van de winkel goed onthaald waarna vlot verder geholpen door een andere medewerker. Goede service.

Snelle levering zelfs op zondag!!

correct afgehandeld en zeer vriendelijk

daags voordien besteld en lag klaar zoals beloofd.

Tevreden met de service

Ik ben tevreden met de services, enkel stond op internet dat het product beschikbaar was in de winkel in hasselt. Echter bleek dit niet zo te zijn, wanneer ik het product vervolgens online bestelde kon ik het de volgende dag gaan halen.

Excellent

Produit excellent livraison rapide

Niet op beloofde tijd geleverd

Kommen afspraak niet na

Veel keuze, super snelle levering, betrouwbaar

Heb al verschillende keren op coolblue gekocht en steeds tevreden - momenteel kan ik niets negatief zeggen

Zeer snelle en correcte levering

Na het bestellen van een nieuwe iPhone lag hij de volgende dag op de afgesproken plaats. Alles werd naar behoren duidelijk gecommuniceerd

Snelle service.

Bij een online aankoop is alles overzichtelijk en krijg je een snelle uitvoering van je bestelling.

Ontgoocheld omdat levertermijn helemaal niet gerespecteerd werd.

Via coolblue besteld omdat bestelling snel geleverd kon worden. Wij zouden pakket ophalen in pakjesautomaat, we dachten milieuvriendelijker en tijdbesparend voor brengdienst. Uiteindelijk wat in het ongewisse gelaten ivm levering wat niet fijn is als je echt op levering wacht. Ik krijg nu al mail ivm tevredenheid en mijn pakje is nog niet eens in de pakjesautomaat aanwezig. We begrijpen heel goed dat het drukke tijden zijn maar maak geen beloftes als je ze niet kan nakomen.

Rapide efficace

top service rapide efficace

goede prijs en goede service

goede prijs en goede service

Een super snelle en goede service

Ik raad Coolblue zeker aan vanwege hun snelle en goede service. Zeer tevreden over de levering van mijn pakket.

Heel tevreden

Goede klantenservice, vriendelijk en verzorgde pakketjes bij levering

Vlotte service bij het afhalen van een gekocht product!

Met deze ervaring kocht ik na 5 dagen weer een artikel bij Coolblue.

livraison rapide aucun problème vraiment très bon

Livrer en temps ne produit aucun problème

Alles perfect verlopen zoals verwacht.

Alles netjes verpakt en op tijd geleverd.

Mijn bestellingen worden steeds snel geleverd.

precies wat ik gevraagd heb en stipt geleverd

Heel positieve ervaring

Helemaal zoals het moet!

Mijn aankoop en levering zijn heel vlot verlopen. De dag na mijn bestelling werd het item al zonder problemen geleverd. Super!

Geleverd volgens afspraak

Dit heeft geen prijs

De beste service die er bestaat!

Elke bestellingen die ik recent door de jaren heb gemaakt, heeft CoolBlue me nooit teleurgesteld met het pakket te bezorgen! Coolblue is een uitstekend webshop/winkel waarvan ze de beste service hebben door heel België/ Nederland. Ik ben alleszins trots op CoolBlue en kijk er naar uit naar mijn opkomende bestellingen toe!

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600