Geleverd volgens afspraak

Dit heeft geen prijs

De beste service die er bestaat!

Elke bestellingen die ik recent door de jaren heb gemaakt, heeft CoolBlue me nooit teleurgesteld met het pakket te bezorgen! Coolblue is een uitstekend webshop/winkel waarvan ze de beste service hebben door heel België/ Nederland. Ik ben alleszins trots op CoolBlue en kijk er naar uit naar mijn opkomende bestellingen toe!

Mijn petekind is er superblij mee

De lach van m'n petekind is goud.

Ik ben heel tevreden over Coolblue.

Duidelijke beschrijving. Zorgvuldig ingepakt, snel en accuraat geleverd. Super blij met mijn Garmin. Dank u wel.

Super service!

In de winkels krijg je steeds een vlotte vriendelijke klantgerichte service Je wordt per mail meerdere keren verwittigd wanneer jouw pakje wordt geleverd De mensen die leveren zijn super vriendelijk, altijd met een mooie glimlach

Zeer goede delivery service

Jammer genoeg werd mijn aankoop een dagje later geleverd dan voorzien. De dame van coolblue heeft samen met mij naar een oplossing gezocht via de telefoon. Ik zo hadden ze een tevreden klant.

Service parfait, suivi impeccable

Commandé, livré et des conseils en plus

Sérieux et rapidité

Commande effectuée le jeudi vers 17h30 et reçue le lendemain à 9h.

Zeer snelle levering

Artikel was al geleverd in minder dan 24 uur. Heel tevreden; aangezien ik het artikel dringend nodig had. Artikel was goed verpakt.

Beloftes helemaal waar gemaakt

Het toestel dat ik wilde aankopen was tijdelijk niet voorradig. Coolbleu zou mij via mail informeren wanneer mijn bestelling terug in voorraad zou zijn, wat enkele dagen ook het geval was. Het item kunnen bestellen onder dezelfde voordelige voorwaarden waarna het op zeer korte tijd (zoals afgesproken) geleverd werd in het post ophaalpunt van mijn voorkeur. Alles top in orde. EEN AANRADER !!!

Op tijd zoals beloofd

Juiste product, op en en alles zoals beloofd. We zijn blij.

Goede service en snelle levering

Ik kocht het product online na een bezoekje in de winkel. Duidelijk uitleg gekregen. Tevreden klant !

Commande et livraison imprimante

Site internet efficace Livré rapidement et bien informé

Commandé à 22h30, reçu le lendemain à 9h30 !

Super satisfait! Ma commande comprenait 4 articles complètement différents, et pourtant tout a été livré dans un délai jamais vu.

Mooi gedaan!

Geen opmerkingen

Aanrader

We hebben hele goede ervaringen met deze koptelefoon. We kochten er ondertussen al 3 ; 1 voor elk van onze 3 kinderen.

Livraison rapide

J'ai reçu ma commande en 24 heures. L'emballage était soigné, le matériel à l'intérieur ne risquait rien.

alleen nog maar positieve ervaringen gehad!

Wij hebben al vaker besteld bij Coolblue en nog geen enkele negatieve ervaring gehad. Keep up the good work!

Alles is gebeurt zoals het voorzien was

Ik vertrouw cool blue helemaal, alles gebeurt precies zoaks ze het op voorhand zeggen. Dank u

Zoals altijd perfect , sinds jaren de beste winkel.

Nog nooit iets besteld waar ik niet tevreden over was. Correcte info, juiste prijs kwaliteit en de juist service.

Misleidende informatie

Iphone gekocht met geschatte inruilwaarde oude gsm in perfecte staat van 90eur. In de winkel bleek het max 70eur te zijn en toen plots 0eur!

Vlugge afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Très bien

Service rapide et efficace

Snelle levering. Enig minpunt,diepvriezer gewoon neergezet,niet uitgepakt en verpakkingsmateriaal dus niet mee genomen

Super fantastisch

Altijd super levering