Snelle levering. Enig minpunt,diepvriezer gewoon neergezet,niet uitgepakt en verpakkingsmateriaal dus niet mee genomen

Super fantastisch

Altijd super levering

Problème de livraison

La livraison devait être effectuée par Post NL. Nous avons bien vu le camion passer, mais il ne s'est jamais arrêté devant chez nous. Nous avons reçu un avis précisant que nous étions absents, alors que nous sommes restés toute la journée de jeudi 30/11 à la maison. Notre colis a ensuite été déposé dans un point relais et là, nous avons eu la mauvaise surprise de tomber sur une personne vraiment très désagréable!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Inorde !!!

Coolblue is een bedrijf dat altijd van zijn woord is…dus,houden zo.

Super expérience!

J'ai commandé un casque audio pour Noël et il est arrivé deux jours après! Rien à dire juste excellent!!

Knap

zoals beschreven is wat je ontvang prima kwaliteit, en zeer snel geleverd. COOLBLUE doe zo verder

Snelle levering. Volgende dag had ik het artikel al in huis. Het artikel was heel goed ingepakt in de originele doos en dan nog is in neutrale doos. Heel tevreden.

Goede service en snelle levering.

Elke keer opnieuw kan ik rekenen op Coolblue. Ze staan altijd voor me klaar om weer eens een pakketje voor mij te leveren. Ik ben zeer tevreden en zou ze zeker aanraden.

Snel en comform

Snel en comform

Simple et rapide

Achat en ligne ultra rapide et efficace à la réception en boutique

fantastisch

Het is correct geleverd en de producten zijn prima.

Uitstekend, nooit iets om over te klagen!

Ik heb bij veel electro shops mijn digitale aankopen gedaan en heb bij meestal allemaal problemen ervaren. Maar toen ontdekte ik Coolblue paar jaar terug en koop sindsdien alles van Coolblue. Ik raad ook altijd aan mijn kennissen om altijd via Coolblue te kopen / bestellen. En ze zijn ook altijd tevreden. Coolblue is voor mij de meest behulpzame en beste winkels die ik ken. En heb zelfs het lied van Coolblue in mijn playlist. :,)

Netjes afgehandeld, correcte prijs en snelle verzending

We zochten een laptop, en zijn perfect geholpen met de zoektocht op de webshop. Geleverd artikel was ook 100% wat wij ervan verwachtte en de levering en prijs correct.

Altijd een zeer goede service en makkelijk te bestellen

Zeer makkelijk te bestellen en op te volgen . De levering loopt ook steeds zoals aangegeven en gepland.

Surpris à chaque achat...

J'ai été surpris à chaque achat par la qualité, la rapidité de livraison et le prix... Après mainte recherche sur plusieurs site de vente je me retourne toujours vers Coolblue pour effectuer l'achat d'un appareil que se soit électronique, ménager ou autres. Je n'ai jamais su trouver moins chère ailleurs. Et si jamais l'appareil ne convient pas à mes attentes l'échange ou le remboursement se fait sans souci et très rapidement. Je recommande fortement Coolblue à tout mon entourage à chaque occasion. Merci Coolblue.

Super voordelig!

De beste koopjes gedaan voor de feestdagen

Fijne ervaring

Aangenaam verrast bij het afhalen van de aangekochte goederen in de winkel aan de A12 in Wilrijk. Prima service, zeer mooie geschenkverpakkingen en de goede parkeermogelijkheid! Een aanrader.

Pas le bon produit

Comment vous le renvoyer et être remboursée merci

• Nous recommanderiez-vous? Non

xxx

xxx

Service au top

Le site est bien clair et le fait de pouvoir choisir le jour de livraison est un vrai plus !

Goede service en vriendelijke bezorgers

Eenvoudig snel

Geweldig!

Super vriendelijke mensen! Enorm hard geholpen!

Service très efficace

Très rapide et à temps

Goede communicatie en een fietskoerier top!

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600