Voorlopig niet goed

Ik heb nog steeds niets ontvangen. Mijn verzending staat nog steeds in voorbereiding.

Snel geleverd. En altijd een klantendienst die snel reageerd bij problemen.

Rapide et sérieux

Livraison rapide, sérieusement bien emballer franchement rien a redire je recommande

Aucun problème et très rapide comme d'habitude

Aucun problème et très rapide comme d'habitude.

Top. Snel en correct.

Snel afgehandeld en vriendelijk beholpen door iedereen in de winkel.

Supersnelle levering

Fitbit 's avonds besteld en de volgende morgen in de brievenbus.

super

super, vlotte aflevering, tevreden met aangeboden artikel.

Werkt prima en is veel stiller dan de vorige.

Excellant service et personnel très sympa

J'ai été très bien acceulli et servi félicitations à votre personnel

Snelle en correcte levering

's Avonds besteld, 's morgens al geleverd! Nadien een mail met tips voor het gebruik, wat een service!

Werkt correct, eigenlijk perfect.

Info van producten soms wat summier (hangt af van fabrikanten zeker?), online bestelling, betaling, levering op specifieke datum, mails ter bevestiging ... ik zou niet weten wat je nog beter wil. En nog lekker wat humor op de site ook ;-) Chat G-Piet was een leuke vondst.

Excellente offre de prix et livraison rapide

La meilleure offre de prix avec un kit proposé uniquement par coolblue. Dommage qu'un article gratuit ait été supprimé de la description après réception du colis et donc pas reçu alors que c'était indiqué avant l'achat. Autrement livraison super rapide, le lendemain à la maison en ayant commandé le jour avant en soirée.

Professioneel

Alles ging heel vlot. Snelle levering de dag erna. Top

❤️

Fast delivery, item in perfect condition. Love it!

Rapide et efficace

Prévenu en temps et en heure, la livraison est bien réalisée.

Veel keuze Scherpe prijzen Snelle levering Goede service Veel extra informatie over de producten

levering volgens afspraak

Goede verpakking van de gekochte spullen. 4 dingen besteld en op 1 dag geleverd.

Uitstekende service en snelle correcte levering.

Ik heb steeds een heel goede ervaring gehad met Coolblue. Correct, snelle levering.

Vlot en betrouwbaar

Altijd tevreden met de diensten en snelle service

makkelijk

Alles haat vlot. Prijs is marktconform.

Echt héél vriendelijk, prachtige service!

Echt nog nooit meegemaakt van bij het binnenkomen vragen de bedienden naar welk product je wenst te kijken, contacteren desbetreffende persoon en intussentijd wordt je een koffie aangeboden! Volledige uitleg over het toestel (idg smartphone) en alle gegevens worden overgemaakt! Fantastische ervaring, ik verander nooit meer!

Snel, goed en correcte behandeling.

Het was fijn omdat ik goed op de hoogte werd gehouden en dat mijn bestelling snel geleverd werd

Stipte levering

Het is de eerste keer dat ik iets bestel bij Coolblue ,het artikel was voorradig en werd tijdig geleverd.

Gemakkelijk shoppen vanuit je zetel

De ruime keuze en de overzichtelijke website maken het heel aangenaam om bij Coolblue te winkelen. Daarenboven wordt alles netjes aan huis geleverd, zodat je tijd uitspaart

Goed maar met wat tegenslag.

Ik had een pc met scherm gekocht op Black Friday, deze was wat later dan verwacht en ik ben hier ook voor vergoed voor geweest wat ik zeer goede klantenservice vond. Maar helaas werkt de pc niet goed en doen de aux aansluitingen raar waardoor ik geen headset kan aansluiten. Het lukt mij ook niet om het op te lossen terwijl ik wel een redelijke kennis heb van pc's heb. Misschien retourneer ik hem nog maar vindt het wel jammer dat die (mogelijk) niet volledig werkend uit de doos kwam.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600