Gemakkelijk shoppen vanuit je zetel

De ruime keuze en de overzichtelijke website maken het heel aangenaam om bij Coolblue te winkelen. Daarenboven wordt alles netjes aan huis geleverd, zodat je tijd uitspaart

Goed maar met wat tegenslag.

Ik had een pc met scherm gekocht op Black Friday, deze was wat later dan verwacht en ik ben hier ook voor vergoed voor geweest wat ik zeer goede klantenservice vond. Maar helaas werkt de pc niet goed en doen de aux aansluitingen raar waardoor ik geen headset kan aansluiten. Het lukt mij ook niet om het op te lossen terwijl ik wel een redelijke kennis heb van pc's heb. Misschien retourneer ik hem nog maar vindt het wel jammer dat die (mogelijk) niet volledig werkend uit de doos kwam.

Très facile et livraison rapide

Simplement Top

Uitstekend. Aanrader

Promesses tenues

Appareil conforme à la présentation, délais corrects

service super rapide

commandée l’après midi, et le lendemain matin…l’apple watch déjà au poignet! merci aussi pour les explications via un courriel bien sympa!

Duidelijke hulp bij welke laptop keuze ik moest maken. Van begin tot einde super goede service.

Helemaal in orde... zoals steeds!

Zoals steeds liep kopen bij CoolBlue van een leien dakje. Bestellen, bevestiging, melding dat pakket klaar was en later wanneer de fietskoerier zou aankomen... Op minder dan 24u in huis, alleen maar lof!

Hele snelle levdring en enorm goede service na verkoop

Ik heb onlangs een HP printer gekocht. Nadat deze geleverd werd, ontving ik direct 2 mails: 1 met de instructies en het gebruik, en 1 met de link om het snelst de cartridges bij te bestellen. Top!

Makkelijk bestellen, ruime keuze, vriendelijk en heel snel geleverd!

Zie boven

TOP

commande effectué la veille à 19 heures le produit est arrivé le lendemain matin

Très rapide

Livraison très rapide

Kwalitatieve producten + vlotte afhandeling

Overzichtelijk en makkelijk navigeerbare site. Veilige aankoop en vlotte levering.

installatie lukt niet op refurbished i-Phone 12 mini

Al 3 dagen aan het proberen om mijn gegevens over te zetten naar mijn nieuwe 'refurbished' iphone 12 mini, maar loopt steeds vast. Bij Coolblue sturen ze me naar Apple en bij Apple krijg ik een simpele instalatiegids per mail waar net hetzelfde op staat als op de telefoon, maar het ook weer vastloopt... toch wel povertjes qua hulp. Ik stuur de telefoon gewoon terug.

Zeer klantvriendelijk en duidelijke website

Product aangekocht bij Cool Blue maar lag niet in de lijn van mijn verwachting. Ik ben niet echt voorstander van een retour te doen, maar nu was ik genoodzaakt om dit wel te doen. Retour aangemeld en Cool Blue heeft mij doorheen de stappen geleid. Wat ook heel positief was is dat je onmiddelijk ook een ander toestel ter vervanging kan kiezen en dit dan ook onmiddelijk verrekend wordt met de vorige aankoop. Je hebt dan de keuze om het via de post terug te sturen of in een winkel af te geven. Gezien ik in de buurt van een winkel moest zijn heb ik het daar afgegeven en dit ging heel vlot en heel klantvriendelijk. Enkel maar tevreden :).

Tevreden!

Altijd fijn geholpen, mensen spreken je met een glimlach aan en zijn altijd bereid om je te helpen.

goede prijs/kwaliteit

goede prijs/kwaliteit

ruime keuze, scherpe prijzen en zeer snelle levering

's avonds een bestelling geplaatst en de volgende voormiddag hadden we het al in huis. En dit aan een lage prijs. TOP

Happy Client

Prima service, snel en goed van prijs.

Excellent service

Satisfait de mon achat

Makkelijk bestellen en vriendelijk personeel.

Met Black Friday een iPad Air besteld en deze opgehaald in de winkel in Eindhoven. Ondanks de enorme drukte in de winkel was het personeel erg vriendelijk en servicegericht. Er werd ruim de tijd genomen om alles goed toe te lichten. De slogan “service met een glimlach” helemaal waard.

klantvriendelijkheid ten top

Tijdens black friday week een bestelling geplaatst en dag erna het pakket op een zondag opgehaald in coolblue kuurne. Hier kreeg ik een super verwelkoming met een koffie en directe doorverwijzing naar een collega die mij meteen hielp. Fijne ervaring!

Gemakkelijk en snel

Een uitgebreide keuze,eenvoudig om te bestellen en vlug geleverd.

Super rappe levering en goed product zeer blij met de aankoop ik heb hiervoor ook al bij coolblue besteld en de garantie zijn ook top

Snel en vriendelijke service.

Ik had de foute kleur ontvangen maar dat hebben ze opgelost en het was een zeer goede snelle en vriendelijke service:)

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600