Hey, de levering van mijn product was gewoon super.

Altijd top een bestelling bij Coolblue

Altijd al tevreden geweest bij een bestelling bij Coolblue… Snel geleverd, goede prijzen en zeer goede service als er soms iets aan scheeld!!! Top

product zoals beschreven en snelle service

product zoals beschreven en snelle service

Elke keer zelfde super ervaring

We hebben al meerdere keren besteld via Coolblue. Het heeft ons nog nooit teleurgesteld. Ook de prijskwaliteit is zeer goed. De klantendienst helpt ook nodig wanneer hier nood aan is! In één woord ‘Top’.

Topservice

Zeer tevreden over het product en de service van Coolblue. Een dag vertraging wegens Black Friday, maar dat is Bpost hun schuld en niet die van Coolblue. Bij het product werden ook duidelijke instructies bijgeleverd via mail. (Stappenplan en video) Altijd al tevreden geweest over Coolblue, en blijf het ook!

Top! Product is perfect.

Gevraagde product werd snel en perfect geleverd.

Duidelijk snel en correct

Al veel goede ervaringen met Coolblue ook regelmatig toffe kortingen. Communicatie loopt altijd vlot!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Top service!

Zeer positief! Nooit problemen gehad tijdens mijn bestelling met coolblue.

Correct en snelle levering goed van prijs

Excellent

Excellent

Stipt geleverd.

Bestelling werd volgens de afspraak geleverd.

Vlotte afhandeling

Grote keuze in de producten, de volgende dag reeds geleverd.

Bon prix et livraison rapide

Comme à chaque fois la livraison est rapide Le prix est concurrentiel. Rien à redire

Zeer efficiënte afhandeling en follow up van de aankoop

Zowel de informatie per email omtrent de levering van de bestelling als het bezoek ter plaatse in de winkel waren zeer efficient en met de glimlach.

Zeer vriendelijk

Besteld en top levering!!

Iets besteld online en de levering is ‘Super snel’ Zeer tevreden met de service van de bestelling Positieve ervaring zij staan onmiddellijk voor je klaar. Bij coolblue vind je altijd wel iets in iedere prijsklasse! Top ervaring!

Speed levering !

Zoals steeds vlotte levering en goede prijs. In de avond besteld en ‘s anderendaags voor 11 uur al geleverd in mijn favoriete afhaalpunt. Top !

Alles was in orde en op de afgesproken tijd geleverd.

Super service

Een goede service, snelle verzending

Snelle en correcte levering

De tv die ik bestelde werd snel en correct geleverd.

Een goede snelle, correcte service

Alles heel vlot verlopen

Snelle bezorging

Mijn deurbel is snel bezorgd geweest en netjes afgeleverd

Service et qualité au top.

Très rapide, souriants, agréable. Très bonne prise en charge et bon personnel. Je n'ai jamais été déçue de mes commandes chez coolblue.

zeer snelle & correcte service

bestelling zeer snel geleverd en perfect in orde

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600