Goede deal !

Programma's moeten nog overgezet worden, dan pas kan een beoordeling geformuleerd worden. Enkel de verzending met Bpost liep in het honderd !

Geweldige service

Al meerdere keren iets besteld. Steeds dik in orde en geweldige service!

De la commande à la livraison, absolument parfait!

Commande sur le site, promos intéressantes, tous els articles en stock et moins de 24 heures entre la commande et la réception en magasin. personnel sympathique

Goed geholpen in de winkel. Top

Snel en betrouwbaar

Ik bestel -wanneer ik kan- alles bij coolblue, omdat ik weet dat er niet moeilijk gedaan wordt als ik niet tevreden ben. En dat kan nou eenmaal wel eens gebeuren.

Fiable et rapide

Surpris par la rapidité et la simplicite

Steeds in orde

Telkens zo makkelijk te vinden op de website, duidelijke informatie, snelle levering en mooie prijs/kwaliteit.

Parfait

Ecran avec de très bonne résolutions

Gewoon goed. Op tijd geleverd.

Snelle levering, correcte prijs

Zie titel, meer moet dat niet zijn ;)

Heel snel geleverd.

Duidelijke website en heel snel geleverd.

Très sérieux

2 ème expérience avec coolblue et toujours aussi satisfait.

Uitstekende service

Een van de weinige keren dat ik een pakje thuis liet bezorgen. Pakje werd geleverd door koerier met bakfiets, die heel vriendelijk was.

Mijn bestelling nooit gekregen en een maand moeten wachten om dit te horen

De bestelling werd nooit geleverd, en door de klantendienst een maand lang aan het lijntje gehouden met onderzoeken om dan te laten weten dat de bestelling niet meer in voorraad was.

Super mooi

vlotte levering

Blij dat Coolblue voor de Belgische Post kiest. De levering verliep heel goed. info op de website was heel duidelijk, ook bij de bestelling.

Snelle en goede service

Coolblue biedt interessante prijzen aan. De bestelling op de webshop verliep zeer vlot. Snelle service.

Vlotte en correcte levering

Coolblue is mijn vaste leverancier voor electronica, zowel zakelijk als privé.

Coolblue is mijn vaste leverancier voor electronica. Goede service, steeds daad bij woord en mensen achter de schermen zodat je, als er toch een probleem zou zijn, wel nog ergens terecht kan. Het spijtige is dat ik mijn Iphone van 1200€ niet gekoppeld krijg aan mijn oude Iphone. Maar hoe verschrikkelijk irritant ik dit ook vind, daar treft Coolblue uiteraard geen schuld.

Service in de toonzaal is onberispelijk

Zowel qua ontvangst, informatie van het product, vlotheid van bediening scoren jullie zeer hoog.

Gebruiksvriendelijke website en supersnelle bezorging van de aankoop

Een lust om bij Coolblue te bestellen!!!

Superqalifragelistic !

Ik koop graag bij Coolblue, als je problemen hebt steeds vriendelijke mensen die je raad geven en op weg helpen. Alles wordt altijd heel snel geleverd.

Service super

Livraison rapide gratuite jamais eu de soucis jusqu'à présent

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600