Degelijke gebruiksvriendelijke keuzehulp, groot aanbod én levering na één dag, wat wil je nog meer?

Ik was op zoek naar een budgetvriendelijke smartphone voor mijn vrouw die nog voldoende software updates zal hebben en met een degelijk fototoestel. De zoekmotor en vergelijkingen zijn intuïtief en helpen veel. Indien gewenst filteren op merk/max prijs etc. Bijhorende accesoires worden voorgesteld, maar niet gepushed. Besteld en 's anderendaags in huis.

Coolblue doet wat moet

Altijd goede service bij Coolblue. Als iets fout gaat in het proces, dan stonden ze bij mij altijd paraat om het op te lossen.

Zeer snelle levering tijdens drukke periode

Tijdens de Black Friday, nog laat op de avond besteld, en zelfs de volgende dag, op zaterdag, al geleverd. Voor mijn aangekocht product, 'Theragun Pro', was de laagste prijs bij Coolblue.

super

goede service en snelle levering.

Un service parfait

Un produit parfaitement détaillé, livré en mois de 24h dans un emballage parfaitement sécuritaire vue la fragilité du produit

Sérieux

Apparemment la tablette fonctionne bien. Bravo pour le sérieux de la livraison

Excellent service client

Tres bonne experience avec Coolblue, une large gamme de produits et des collaborateurs sympas.

Impeccable

Livraisonn dans les temps

Erg tevreden

Duidelijke informarie, vlotte bestelling en leverung en ze houden je goed op de hoogte.

Bestelling perfect geleverd

Snel en correct

Snelle levering!! Super makkelijke site om te bestellen. Minpuntje: in de winkel kan je niet elk product bezichtigen

Goeie prijzen en snelle levering

Heel snel geleverd en goeie prijs

Correct en snel

Correct Snel

Top service met de beste kwaliteit

Snelle service Producten komen veilig toe Producten zijn altijd topkwaliteit Goede track en trace! Duidelijke communicatie

Besteld en volgende dag kunnen ophalen. Controle op schade door verkoper.

Breed assortment

Breed assortiment gecombineerd met supersnelle leveringen. Top

Super service

Wederom super tevreden met de service van jullie. Thanks

Rapide et excellent service

Rapide, sérieux, service impecable

Goed vergelijksite en snelle levering

Coolblue heeft handige vergelijkfuncties en video's om over te gaan naar een ideale aankoop voor jou. Ik bestel het en de volgende dag was het al toegekomen. Uitstekende service.

Zeer blij met mijn nieuwe printer en laptop. In de avond besteld, de volgende dag was het in huis. Super handig als je zonder zit en weer snel aan de slag wilt. Na de aankoop kreeg ik ook een mail met tips voor de installatie en nog wat extra uitleg over de laptop.

Snelle en correcte professionele plaatsing

De 2 coolblue medewerkers die zeer vriendelijk en professioneel waren spraken geen van beiden Nederlands wel Engels of Frans wat voor mij geen probleem is mits ik buiten Nederlands ook Engels en Frans begrijp en spreek. Voor mensen die geen andere taal buiten Nederlands begrijpen en spreken zou dit echter wel een probleem kunnen zijn.

Gewoon top!

Snelle en duidelijke levering, zeer vriendelijke bezorgers!

Bij coolblue kopen verloopt zeer vlot.

Vlot snel betrouwbaar eerlijke comment goede vergelijken kwaliteit

Altijd correct!

Ik kocht intussen al heel wat bij Cool Blue. Ik ben enorm tevreden over de service en leveringen!

Rapide et bon service client

La PlayStation était en rupture de stock J ai téléphoné au service client et une gentille dame à réussi à m aider

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600