Zeer snelle levering en mooie korting

Mijn 4 boxen van Sonos werden op 1 dag geleverd. Alles mooi verpakt en daarbovenop was het de goedkoopste die ik kon vinden. Top service!

Matériel conforme à la description

Commande arrivée à la date prévue et délais très court (2 jours)

Nooit problemen met Coolblue

Al heel veel aangekocht bij Coolblue nog nooit problemen gehad zijn altijd van hun woord en correct op tijd wat betreft levering. Ik blijf dus winkelen bij Coolblue.

Vlot, en alles zoals beloofd en betaald

Vlotte afhandeling, artikel OK zoals beloofd en vriendelijke mensen in de afhaalwinkel

uitstekend

Gemakkelijk te bestellen. Snelle afhandeling. Interessante prijs.Goed produkt.

correspond à la demande

produit ok emballage ok livraison ok

Délai très court

Support mural de TV Samsung de très bonne qualité et facile à monter.

Excellent

Prix intéressant et surtout livraison super rapide!!!

Livraison ultra rapide du colis

Livraison ultra rapide du colis.

achat cartouche encre epson

Article livré rapidement

Betrouwbaar én perfecte klantenservice

Ik kocht (na maanden twijfelen omwille van het budget) een Iphone 14 online die ik in de winkel van Brugge ging ophalen. Meteen bij het binnenkomen maakt een medewerker mij er attent op om mij aan te melden. Er is één wachtende voor mij en ondertussen geniet ik van een cappucino. Eénmaal ik aan de beurt ben om mijn Iphone op te halen maakt de medewerker mij attent dat er nog een mooie inruilwaarde aan mijn oud model zit als ik het voor het einde van de maand binnenbreng. De volgende dag krijg ik een mail met een duidelijke uitleg hoe ik mijn gegevens kan overzetten. Kortom, als je klantenverwachtingen worden overtroffen, dan mag dat ook wel eens gezegd worden!

Het kost meer tijd om een pakje in de winkel af te halen dan het thuis te laten bezorgen.

“nu bestellen, morgen om 10:00 geleverd “. Dan volgt betaling +“nog sneller als je het in 1 van onze winkels ophaalt.” Dat kiezen we want het is dringend en klinkt aannemelijk. Coolbleu zal misschien geen controle over de thuisleveringen, maar waarschijnlijk wel over leveringen naar hun eigen winkels. Volgende dag “wegens drukte is uw product er niet”. Dag erop naar de winkel. Ik moet me aanmelden. Er zijn 3 wachtenden voor. 1 geholpen klant kost me een kwartier. Iedereen heeft recht op zijn service. Maar ik wil gewoon zo snel mogelijk mijn pakje. Dat is dus niet mogelijk. Ik was gehaast en heb de winkel terug verlaten. 2 Dagen later ben ik mijn pakje gaan ophalen. Verander dus de aanbevelingen naar “Nu bestellen, morgen waarschijnlijk nog niet geleverd. Ook niet in onze winkels ” en “Voor afhalingen in onze winkel hebben we geen snel afhaalpunt. Je wacht er netjes uw beurt af maar krijgt wel koffie en chocolademelk. “ Dit is de 2de keer dat ik hetzelfde meemaak. Erg is dit niet, maar ik mag niet meer op jullie rekenen. Klant sinds begin PDAshop begint zijn vertrouwen te verliezen.

Vlotte levering tijdens black friday

Bestelde nieuw Airpods pro 2 en werden snel geleverd. Goede verpakking, geen schade te zien.

zeer blij altijd al geweest

zeer blij alles wat ze beloven doen ze ook , de dag dat je vraagt om te leveren doen ze altijd stipt en correct , als ook de installatie enz.... zeer blij van

Uitstekend service

Gebruiksvriendelijk website en snelle levering

perfecte service

ruim aanbod goede prijzen zalige service en...altijd met een smile

Super en vlot geleverd

Top service, aan scherpe prijs!

Excellent service

Facilité de commander sur le site, très bon suivi de la commande, emballage parfait et plusieurs mails ( avant l'expédition, pendant et même après ) C'est la deuxième fois que je commande en profitant au pssage d'un excellent prix sur l'article et je ne suis pas déçu. 2 très bonnes expériences sur le site. Je recommande.

Goede service tegen een lage prijs en snelle leveringen.

Ik heb al vele electro toestellen bij Coolblue gekocht en ben steeds snel en goed geholpen geweest

Grand choix et rap d’iodé la livraison

Excellente

Coolblue's keuze was oké

Zeer goed voor fotobewerking, zoals gesuggereerd door Coolblue.

Vlotte levering en steeds correcte service bij garantie

Het bestellen gaat heel vlot, evenals de leveringen … Bij garantie steeds vriendelijk, hulpvaardig en correcte snelle afhandeling. Top

Alles zoals beloofd

Levering zoals beloofd, ook de tv is super handig en is zoals het beschreven was. Mooi beeld enz..

Bagger

Tweemaal niet komen opdagen zonder enige melding

Knalservice

Altijd stipte leveringen, goede dient naverkoop. Kortom, ze weten hoe je een klant moet behandelen

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600