Incroyablement bien !

Simple, rapide, efficace.

TOP

Correcte en vlotte service

Voor een goede en correcte service moet je bij Coolblue zijn.

Altijd wordt je er met de glimlach onthaalt, ontvang je duidelijke feedback over je product, en is er ergens een probleem dan wordt dit steeds snel en correct opgelost!

Subliem

Crrecye levering en de volgende dag al bij mij thuis..

Excellent

Rapidité de service le Rdv a été à l’heure à laquelle on m’avait téléphoné très bon contact

Après avoir commandé un très bon suivi de la commande la livraison s’est faite au jour et à l’heure que j’avais demandé une demi-heure avant la livraison les livreurs m’ont téléphoné pour me prévenir de leur arrivée

10/10

Super snel

Achat ps5

Service et livraison simple et rapide

Toestel voldoet aan verwachtingen en op tijd geleverd

Eenvoudige installatie, en werkt perfect .

Excellente expérience

Retrait au magasin de Hasselt, facile d’accès, service impeccable, collaborateurs polis, souriants et qui font l’effort de parler français pour les clients non néerlandophones, premiers contacts via whatsapp avec des réponses rapides, courtoises et précises (pas des machines de l’autre côté)

Top in klantvriendelijkheid!

Het viel op dat iedere verkoper er met evenveel goesting rondliep. Ik werd er heel vriendelijk ontvangen en kreeg de nodige uitleg

Rien a redirect lparfait

Tres bien service Rapides et bon suivi de livraison

Super service

Livraison dans les temps. Emballage soigné. Très bon suivi du colis

uitstekend

ik ben zeer tevreden over de service en de vlugge levering

Excellente

Uw hulplijn "it sucks"!

Geachte, excuseer me voor het taalgebruik maar eigenlijk zou ik een aangetekende klacht moeten indienen voor incompetentie en misleiding van de klant. De service in de winkel was redelijk, de vriendelijkheid zéér goed en warm, maar een grondige kennis van het artikel ontbrak echter. Hiervoor de twee sterren, de hulplijn krijgt van mij nietsl! Het is een lang verhaal dat ik onmogelijk hier kan vertellen. Ik ben 75 jaar oud en schuw om software te installeren. Hiervoor heb ik tweemaal contact opgenomen met de hulplijn die er zich beiden snel van af maakten door te zeggen dat ze me zouden terug bellen met de nodige info. NOOIT iets van vernomen!!! Nadien mijn ervaring weergegeven als antwoord op een mail van de customer-dienst waar ik mijn hele verhaal heb verteld. WEER GEEN reactie! Het uitbesteden van hulp via een call center is van primordiaal belang om een goed contact te onderhouden met de klant, wat hier volledig ontbrak. Ik ben er uiteindelijk in geslaagd om de software zelf te installeren, echter niet door de instructies te volgen (klopten niet!) maar door op zoek te gaan op internet, wat me een hele dag heeft gekost en een hemelshoge bloeddruk! Het spijt me dit te moeten schrijven, niettemin mvg, Harry F.

Uitstekende service

Bij elke aankoop een goed gevoel. Snel geleverd en leuke extraatjes zoals een mail achteraf met tips om onze nieuwe buitencamera te installeren. De site is overzichtelijk en duidelijk. Producten vergelijken is geen probleem, dat vind ik erg handig om een keuze te kunnen maken tussen twee oplossingen. Ik ben een tevreden klant! Bedankt CoolBlue!

Vlot en behulpzaam

De bestelling ging simpel via de app en was de volgende dag reeds beschikbaar ik de winkel. Vlot geholpen door de medewerker aldaar die me dan ook nog eens hielp door de screenprotector op de tablet te plaatsen, top!

Snel en degelijk

Steeds zoals afgesproken, zonder meer

Van het moment de bestelling geplaatst tot de levering, gaat alles zoals afgesproken en enorm vlot. Geen gedoe en meer hulp dan nodig eigenlijk. Perfect

Simple et rapide !

Rien à redire

Livraison rapide et efficace.

Merci pour votre service efficace rendu pour un prix attractif

Mooie overzichtelijke winkel en vriendelijk personeel

Samen met mijn vrouw de winkel bezocht en het viel op dat het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam was. Namen ook de tijd om uitleg te geven zonder opdringerig over te komen. Was ons goed bevallen.

Prijs-kwaliteit zijn top!

Zéér vlotte levering. De dag nadien had ik al mijn stoomstrijkijzer ontvangen. 1 min puntje, ik had verwacht dat mijn stoomstrijkijzer verpakt zou zijn in een aparte doos. Dit was helaas niet het geval. Originele doos met deuken, vol plakband, gescheurd door transport. Ik hoop dat ik bij 1e gebruik geen schade heb.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600