Zeer snelle en correcte levering van het gevraagde produkt

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en de correcte en snelle wijze van levering.

Parfaite

Livraison super rapide, colis en super qualité et de bonne offres

Super snel top

Snelle en goede levering

Snel en goed geleverd. Mooie korting.

Snelle en zorgzame leveringen

Duidelijke communicatie waar je pakie is op welk moment en als je vragen hebt, is het team van cool blue er rap om je te helpen.

Coole producten

Op zaterdag besteld en ja op zondag geleverd en op maandag een eerste bakoefening, Super blij.

Twee aankopen achter elkaar waar problemen mee waren

Twee aankopen achter elkaar met problemen. Fitbit en Jura

Achat en ligne

Livraison rapide et propre, livreur très sympas et grand choix d'articles à de bon prix

Abominable

J’ai commandé le cadeau d’anniversaire de ma fille, livré soi-disant le lendemain soit le jour J et nous sommes 3 jours plus tard et toujours rien merci!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Au top

Commander le samedi à 10h reçu le dimanche à 10h tres content

Letterlijk altijd met een glimlach

Coolblue is altijd mijn eerste keuze als het aankomt op multimedia aankopen. Ik heb af en toe eens een probleempje met m'n bestellingen maar niets dat de medewerkers van Coolblue niet meteen kunnen oplossen. Ik word altijd snel, goedlachs én correct geholpen. Ik kan hun alleen maar aanraden, klantenservice op en top perfect. (En hun gewone diensten zijn ook absoluut in orde!) Grote fan sinds dag 1.

Goede service, en steeds nauwkeurig geleverd

Top leveringen , steeds optijd op de hoogte als er iets is en wordt altijd correct opgevolgd!

Super en snel

Ik bestelde zaterdagavond mijn koptelefoon en deze werd zorgvuldig verpakt en heel snel geleverd.

Snelle en goede service

Service rapide et de qualité

J’ai commandé un produit un samedi à 23h20 et il m’a été livré le lendemain avant 9h00 du matin.

Te late levering

Levering belooft voor zondag, effectief pas maandag. dat maakt het in realiteit een week te laat, want pas in het weekend kan ik er verder naar kijken.

Fiable et efficace

Seul (petit) bémol, lors du retrait d'un article en magasin, la gestion de l'appel des clients est quelque peu chaotique, et ce, malgré un personnel de magasin très attentif et agréable. Il s'agit simplement de l'absence de numéros pour savoir où se diriger à l'occasion de l'appel.

Toujours rapide et à un prix correct

Service parfait

Gewoon super

Niets op aan te merken

perfecte service

Alles verloopt volgens afspraak

vlot, vriendelijk en correct

vlot, vriendelijk en correct

Duidelijk en correct van bestelling tot levering!

Livraison conforme et ultra-rapide

Commandé en début d'après-midi, livré à 10h le lendemain

Service parfait

Rapidité et efficacité

Expérience absolument parfaite

De A à Z, CoolBlue est au petit soin pour sa clientèle. Des conseils lors du choix de ses achats au suivi détaillé après achat, un expérience génial. Après mon achat, j'ai reçu des conseils d'utilisation pour bien utilisé l'appareil que j'ai acheté (ce qui m'a été très utile). De plus, les prix sont, en général, réellement intéressant et avantageux comparé à la concurrence.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600