Efficient

Makkelijk, duidelijk, vlot en snel.

top

top

Excellent

Un professionnalisme

Heel vlug geleverd.

Ik ben ontzettend goed geholpen en mijn order werd de dag nadien vriendelijk afgeleverd.

Vlotte service en duidelijke website. Ook diegene waar ik contact met had via messenger reageerde vlot. De mannen die mijn tv brachten, waren ook heel vriendelijk.

Livraison rapide

Livraison ok

Super ontvangst

Correct, duidelijk, goede service

Vriendelijke mannen bij levering, superservice

Zeer positieve ervaring met goede service. Fijn dat je zo op de hoogte wordt gehouden van het leveringsuur

Vlotte en vriendelijke bediening

Smart-TV werd daags na bestelling geleverd. Duidelijk aangegeven leveringsmoment dat nadien nog eens verder verfijnd wordt weergegeven. Smart-Tv werd zonder probleem naar de eerste verdieping gebracht. Installatie kon ik zelf vlot tot een goed einde brengen mede dankzij meegestuurde documenten

Te laat

Ik had mijn leverdatum speciaal een dag later gezet, omdat ik op vrijdag thuis werk, nu moet ik nog wachten tot maandag. En moet ik terug thuiswerken. Bovendien was de gsm voor mijn zoon en is hij nu vertrokken zonder gsm op kot,…

Optijd geleverd en in perfecte staat.

Niets speciaals of ergs meegemaakt. Een perfecte levering respectvol volledig geleverd. Het toestel is volledig in orde en werkt super.

Snelle en correcte levering

Très bon matériel et prix mais mauvaise informations

On m'a assuré au magasin avenue Louise qu'il n'y aurait pas de remise black friday sur aucun kit contenant le Nikon Z5. Je l'ai acheté mercredi deux jours avant le Black friday, et au final, exactement le même kit était à 1029 euros (le jour du Black friday) a la place 1199 euros jour de mon achat. J'ai demandé une possibilité d'en discuter, on me propose automatiquement un retour de mon kit sans même prendre en compte mon avis. Par exemple pour éviter ce retour et que j'achète le même produit moins cher, je proposais simplement un bon d'achat...

• Nous recommanderiez-vous? Non

Excellente

Rapid et professionnelle

Kortweg: een topervaring!

Op de website al de gewenste informatie gevonden om een goede keuze te maken. De dag nadien al kunnen afhalen in de Coolblue winkel waar ik van een zeer vriendelijke en snelle bediening heb mogen genieten. Nadien in mijn mailbox nog nuttige informatie over mijn product mogen ontvangen. Echt een topservice. Voor herhaling vatbaar!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Positief

Hele vriendelijk en behulpzaam personeel

Simpel, maar perfect en professioneel

Ik zocht een nieuw beeldscherm voor mijn computer. Ik kwam meteen op een pagina met alle opties waartussen je kon kiezen op basis van je persoonlijke vereisten. De specificaties van elk product werden duidelijk weergegeven. 's Avonds nog besteld en tegen de volgende dag om 13u was het pakketje al geleverd.

Stipt en levering in orde.

Hachoir manuel nul

Retour avec échange sous 1 jour. Jamais reçu mon échange même sous 48h

• Nous recommanderiez-vous? Non

Livraison rapide

Bon produit, livré le lendemain de la commande. Merci

Perfecte service tegen scherpe prijs!

De droogkast die ik aankocht vond ik nergens zo goedkoop als op Coolblue. Vlotte bestelling en prima afhandeling. Ik kreeg meerdere mails met info over wanneer de levering en installatie zoy gebeuren. Kwartiertje op voorhand netjes een telefoontje. Het toestel werd in geen tijd netjes geïnstalleerd door de 2 zeer vriendelijke installateurs. Na het woordje uitleg over de werking van het toestel, werd mojn oud toestel ook kosteloos meegenomen. Kortom : alles prima verlopen!! 10/10 voor Coolblue! Aanrader! En ja... over het product zelf zijn we ook zeer tevreden.

Al jaren trouwe fan

Voor electronica en verwanten kijk ik altijd eerst naar Coolblue. Ze maken kiezen makkelijk, het is een vlotte site en de service na verkoop is ook heel goed.

Super vlotte levering

Niets om aan te merken. Service zoals het hoort.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600