Top service!

Mooi op afgesproken tijdstip afgegeven.

Zeer vlotte levering, apparatuur werkt perfect, indien nodig is er een vlotte goed samenwerking tussen personeel en klant.

Commande d'un écran pc

Parfait. Commander samedi après midi, reçu dimanche midi . Rien à dire.

vriendelijk en behulpzaam

zoals vorige keren was het personeel vriendelijk en behulpzaam bij de aankoop kregen we de uitleg hoe we de gegevens konden overzetten Waren wel vergeten te vermelden dat er ook een simkaart in zit die moet overgeplaatst worden

Un excellent service, je suis satisfait.

Un excellent service, je suis satisfait et content.

Krups

Je suis super content de vous !

Ik vind coolbue eigenlijk goed

Snel op levering makkelijk en goed

Zeer vlot online besteld en een paar tellen later in de winkel afgehaald.

Dringend vervanging nodig voor een kapotte iPhone. Enige winkel in de buurt die nog eentje op stock had. Snel besteld en een half uurtje later opgepikt. Mooie winkel trouwens!

Mooi design, snelle levering

Overzichtelijke site, duidelijke webshop met snelle online betaling. Waterkoker werd dag nadien reeds geleverd. Hielp ons uit de nood. Het eco design sluit mooi aan bij 't interieur van onze keuken. Ik vind hem handig en licht in gebruik. Mijn partner moet er nog aan wennen.

Correct over de gehele lijn.

Helder, duidelijk, eerlijk, correct, ecologisch, vriendelijk

punctuele service en sublieme dienst na verkoop

Het fijne aan bestellen bij Coolblue is - los van de kwaliteit van het product - dat er ecologisch wordt gedacht (de levering gebeurt per fiets), maar ook de customer service: je krijgt een gedetailleerde update van de leveringstijd die strikt wordt gerespecteerd én je krijgt automatisch een mail met de handleiding van het product dat je hebt besteld. Als leek zag ik op tegen de installatie, maar dankzij de handleiding was de mesh wifi binnen een half uurtje volledig up and running!

impécable

envois super rapide et prix bas comme toujours sur coolblue. merci

Uitstekende service

Vinyl besteld voor cricut. Snelle en correcte levering

Service top

Choix, rapidité de livraison

Super expérience

Super expérience

Rapidité

Juste le premier coli était défectueux, j’avais demandé de venir l’échanger après 17 h, boulot obligé. Et ils sont arrivés à 8 h du matin.

Facile rapide

Facile et rapide sauf avec la livraison bpost

Snelle en goede levering

Zoals het hoort

Zie hierboven *

Impeccable.

Livraison rapide. Produit fidèle à la description.

Top service!

Fantastisch product

Mooi en fantastische kwaliteit.

Een hele goede service, duidelijke website. Ingeval van een probleem een uitstekende en snelle oplossing . Ik kies altijd voor cool blue . Doe zo voort.

Correcte afspraken nagekomen

Correcte afspraken nagekomen. Tijdstipt met een marge van 1 uur, wordt ruim vooraf meegedeeld en ook nagekomen. Vriendelijke afleveraar.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600