Excellent

C'est la première fois que je vais dans votre showroom et je trouve ça très accueillant et très bien organisé en général je commande toujours via le site superbe

Geweldige service

Correct, meer moet dat niet zijn.

Impeccable

Traitement et livraison super rapide

Goede en snelle service

De avond ervoor besteld en volgende dag in huis! Coolblue ben ik al jaren tevreden over, ook over de klanten service!

levering beloofd op maandag, vandaag donderdag nog niets gezien

mijn verwachting is niet voldaan, ik dacht de laptop dinsdag te gebruiken

Is goed

Is goed.

Volledig volgens afspraak

Duidelijke info op de website, met een interessante verwijzing naar een ander artkel dat effectief paste bij het gekozen hoofdartikel. Goede communicatie over de levering van de producten en binnen het aangegeven tijdslot.

goed zoals gewoonlijk

goed zoals gewoonlijk

Perfect!

Snelle levering, product voldoet aan omschrijving!

Excellent service

Site internet clair, bonnes descriptions des produits, facilité de commande et paiement, livraison ultra rapide, suivi par des conseils intéressants sur le produit acheté.

Goeie snelle levering

Alles was in orde

Geen technische bijstand

Tweemaal retour ssd schijf2Tb. Onmogelijk te openen daar vraag naar onbekend wachtwoord. Tweemaal technische bijstand belooft om uiteindelijk met retour te werken. Daarna andere schijf aangeraden + 5€ WD 2Tb. In feite zelfde schijf en zelfde probleem? Onbekend wachtwoord? Uit noodzaak schijf in winkel gekocht. Ik zit nog met Coolbleu schijf WD. Hopelijk krijg ik nu technische ondersteuning. Bestelde schijf had ik nodig.

Regelmatig besteld bij Coolblue, altijd goede ervaring!

Duidelijke website, een vlot bestelproces en altijd tijdige levering. Top ervaring!

Rapidité

C est ma deuxième expérience avec Cool Blue, et je suis à chaque fois étonné de la rapidité de livraison. Simple, rapide et généralement d excellents prix. RAS

Jusqu'à présent, je suis satisfait par le produit.

Le service de coolblue est impeccable. Bonne communication et respect de temps de livraison.

Je ne peux rêver mieux.

Toujours de bonne qualité, service impeccable, aucun problème depuis que je commande chez coolblue.

Rapidité d'envoi et prix très correct

Tout à bien fonctionné, la commande, l'envoi, la réception.

Commande rapide et enlèvement en magasin

Rien a redire appart les compétences en français un peu limite mais on s est finalement compris

Manifique très bien

Très satisfait reçu mon colis a temp

Goede prijs, kwaliteit, informatie en afterservice!

1 Jaar en 11 maanden geleden Fitbit aangeschaft en nu defect. Goed geholpen in de Coolbluewinkel Hasselt en enkele uren erna al per mail de nodige instructies voor verzending. 2 Dagen na verzending mail -> Bleek niet herstelbaar -> netjes initiële aankoopbedrag in Coolblue tegoed ontvangen. Hier is klant echt nog wel koning!

Zeer aanbevelenswaardig.

Heb uit een groot aanbod iets kunnen vinden dat ik nodig had in de tuin. Verschillende hoogwaardige merken. En ik heb het kunnen betalen met de ecopass. De winkelbedienden waren zeer vriendelijk en ik werd bediend in in mijn taal. Top.

Top service!

Vriendelijk personeel, goede service, geen wachttijden, ... Kortom alles was TOP

Bestellen en afhalen

Super makkelijke site om allerlei zaken op te bestellen. Het leuke aan de site is dat je kan kiezen om je bestelling te laten leveren (de volgende dag al) of je kan het ook gaan ophalen in een winkel. Ik heb voor het laatste gekozen omdat er een winkel dicht in de buurt bleek te zijn. In de winkel zelf enorm goed en snel geholpen! Ik kwam binnen en er werd mij meteen gevraagd waarmee ze mij konden helpen en werd begeleid naar de juiste afdeling om mijn bestelling af te halen. Super vriendelijk personeel, fijne winkel! Helemaal TOP!

Zeer vlot en vriendelijk

Goed product en vriendelijke en professionele ontvangst.

Très reactif

Envoi reçu dans les délai mais un peu déçu du produit un peu kitch et difficile à installer.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600