super rapide et serieux

super rapide et sérieux

J’attends toujours mon paquet!!!

J’ai commandé un fer a repasser chez vous en demandant une livraison le le demain. Cela fait maintenant plus d’une semaine et toujours rien reçu!!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte bestelling en snel geleverd!

Ik heb op de site veel info teruggevonden over het product dat ik wou kopen. Ook de recensies hielpen mij bij het nemen van mijn beslissing.

Gemakkelijke werkwijze, snelle levering

gebruiksvriendelijke site, snelle levering

Rapide et efficace.

J’ai commandé mon iPhone 15 pro le jeudi après midi et le vendredi après midi j’étais livré.

Rapide et excellente communication

Produit conforme et d'excellente qualité.

Service très rapide et amabilité des livreurs

Snel & betrouwbaar!

Vlot geregeld, en snel geleverd!

Makkelijk online aankopen, perfecte communicatie naar de klant, en levering volgens afsprakan dag en uurregeling. Super!

Snel,goed opgevolgd en ook met een nazorg!

Zie hierboven.

Knappe service met degelijke producten!

21u30 besteld, de dag erna om 11u in huis. Beter zal het niet worden!

Uiterst klantvriendelijk

Altijd goed geholpen, vriendelijke medewerkers en een naadloze ervaring online en offline. Ludieke content online toveren een glimlach op het gezicht en maken je hele winkelervaring des te prettiger. Bij Coolblue staat de consument ècht voorop. :)

Werkt transparant en eenvoudig

Heel tevreden!

Positieve ervaring over het algemeen. - Top website met suggesties en vergelijking tussen verschillende producten - Lokale brick-and-mortar store maakt kiezen en afhalen een pak gemakkelijker

Top service!

Zeer snelle levering, enorm vriendelijke bezorger gaf ook extra uitleg over het product en garantie.

Zoals beloofd vandaag besteld morgen geleverd

Online besteld en de andere dag bezorgd!

Altijd leuk met gratise verzendkosten

Snelle service, goede garantie

Coolblue is van z'n woord. Goede adviezen. Snelle service. Correcte garantie.

coolblue en postnl, een slechte combinatie

snap niet waarom jullie nog werken met postnl, bijna altijd zever met dat bedrijf. 's morgens tracking actief, levering tussen 10 en 14 uur. Zitten wachten en plots bericht dat we niet thuis waren, dikke leugen dus. Melding dat we pakket pas volgende dag in afhaalpunt kunnen gaan halen. Ik chat met de coolblue klantendienst en daar zeggen ze doodleuk dat ze niks voor mij kunnen doen. Dikke 0 dus voor jullie klantenservice.

Bestellen,leveren en in dit geval terugsturen: GEWELDIG

Het is allemaal gemakkelijk en gebeurt snel. Alleen in dit geval heeft Philips geen goed product geleverd.

Sneller kan het niet !

Ongelofelijk korte leveringstermijnen !

Perfecte levering perfect artikel dat ik bestelde

Correct

Snelle levering.

Snel en vriendelijk. Installatie met de glimlach.

Alles prima

Duidelijk en snel geleverd.

Rapide

Très rapide rien a dire