Vlotte service, goede prijzen

Handige website, je kan de producten gemakkelijk vergelijken in een tabel. Zeer concurrentiële prijzen.

Geen tijd verloren. alles was naar verwachting.

Envoi rapide et soigné

Livraison très satisfaisante

Excellent

Commande et livraison rapide que du bonheur.

Very organised

Zeer strike tijdschema bij levering. Verschil tussen levering aan deur en installeren was niet zo duidelijk bij bestelling...

Heel aangename en eerlijke service - goede uitleg

Duidelijke en to the point uitleg, rekening houdend met onze vraag. Geen on Office verkoopspraat, zorgde voor een vlotte keuze

De juiste keuze maak ik altijd bij Coolblue.

Ik kies voor Coolblue omdat ze klanten héél goed meeluisteren. Dankzij Coolblue weet ik mijn keuze te maken. Bedankt!

Correct en professioneel

Ik ben heel tevreden met Coolblue. Uitstekende service, brede keuze en correcte prijzen.

niks ontvangen!

helaas nog niks ontvangen ondanks beloofte dat binnen 24 uur zou geleverd wordt. Samengevat: onbestaande service

Vlotte en aangename service

Mijn smartwatch vlot besteld via de website en aangegeven om deze af te halen in de winkel om dan met de ecocheques af te rekenen. In de winkel zelf werd ik meteen geholpen en kreeg ik ook alvast een duidelijke uitleg mee over het product. Ik had ook nog een aantal vragen over een andere vooruitbestelling en die werden meteen ook vlot beantwoord. Super aangename service!

Het is goed voor jouw haren knippen en voor de baard. Het is perfect voor jongeren.

Libellé

Le site est très bien, facile d utilisation, mais attention au descriptif du produit. J ai acheter une centrale vapeur avec sélection automatique de chaleur,j ai reçu le produit le lendemain et quand j ai reçu celle ci, j ai remarqué que il y avait un bouton pour la chaleur ! J ai fait un échange , je suis dans l'attente de ma centrale vapeur

zeer goed

leveringen komen steeds correct aan, en de website heeft goede producten. Ook het bestelproces is duidelijk en eenvoudig. Een aanrader.

Snel, netjes en het juiste merk gekregen

Snel, netjes en het juiste merk gekregen

Duidelijke informatie. Snelle levering.

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Vlotte aankoop, vriendelijke verkopers!

Vlotte aankoop, vriendelijke verkopers!

Rapide et fiable

Je recommande Coolblue à 100%

Première expérience et satisfaction maximale.

Efficace, rapide, respect des délais ...

Service rapide

Machine commandée le jeudi soir livrée le vendredi matin, beavo

Snel en correct

Zeer positief

Parfait

Commande traitée très rapidement et livraison au top les livreurs sont super

Service client impeccable

Hyper informé sur le produit sur le site. Tenu informé de l'evolution de la livraison. Livreur tres sympatique

Top service met snelle levering

Klantvriendelijkheid met een snelle service. Beter wordt het niet

Zeer vlotte leveringen

28 Borsbeeksebrug