Duidelijke communicatie, snelle levering

Altijd als ik iets bestel, komt er snel een levertijd die ook stipt wordt opgevolgd. Als er toch een probleem is, dan communiceren ze daar erg duidelijk over. Meer van dat!

Apple

Très bon service et rapide,tout arrive toujours en parfait conditionnements

Perfecte communicatie en levering.

Heel fijne levering, maakte mijn dag!

vriendelijk professioneel correct efficient

vriendelijk professioneel correct efficient

Toujours satisfait !

Mes colis sont toujours arrivé en très bon état. Bien emballé et sans aucun coup. Le délais même si notifier d'un jour, j'ai toujours reçu tout le lendemain même en commandants le dimanche soir !

Tres bien

Colis soigné, livraison rapide, bon prix

Uiterst kwaliteitsvolle service!

Coolblue is zeer betrouwbaar, biedt een extreem vlotte service aan met gegarandeerd 3/4de van zijn profucten. Zowel kwalitatief als kwantitatief ben ik 100% tevreden met Coolblue.

Gemakkelijk te bestellen en af te halen en bij afhaling krijg je nog een beetje uitleg over het aangekochte toestel.

Perfecte service

Kapotte Karcher binnen de garantie. Werd binnengebracht bij Coolblue. Binnen het uur bevestiging van ontvangst per email. Volgende dag bevestiging dat het naar de firam werd gestuurd. Dag erna update ontvangen dat men wachtte op expertise en dag daarna email dat het product niet meer gemaakt kon worden maar onmiddelijk het volledige bedrag in tegoed op onze coolblue account. Wij hebben dadelijk een nieuwe besteld en ook deze was de dag erna al beschikbaar. Echt een uitstekende service

Snelle levering, doch niet altijd de goedkoopste

Heb zopas in GSM in promotie gekocht : op zaterdagnamiddag, zondagmorgen reeds geleverd. Wat besteld kwam. Nadien eens gechecked op andere websites (van providers in België) en daar vond ik hetzelfde toestel 10% goedkoper. Dus altijd checken. Voordeel van Coolblue is wel snelle en correcte levering, doch altijd prijs checken.

Snel en gemakkelijk

Heb een logitech 3d extrem joystick zaterdag besteld en zondag dat ik hem al.

Super goede service

Vriendelijk personeel in de winkel - shoutout naar Pieter van de vestiging van Gent. Achteraf goede klantenservice van Anouk. Bedankt om deze boomer te helpen met mijn bluetooth-probleem.

Super kwaliteit goed verpakt direct geleverd

Super ervaring prijskwaliteit en direct geleverd zoals beloofd.

Zeer snelle levering mogelijk

Achat en ligne et produit disponible immédiatement en magasin

Tout a été nickel

Correcte service en heldere uitleg.

De levering is snel en komt op het beloofde tijdstip. Bij het kiezen van een artikel vind je alle uitleg die je nodig hebt heel makkelijk terug op hun site.

super

super

Ça se passe comme dans la pub, commander à 23h45 et livrer le lendemai 9h03!

Très bonne !

Fantastisch!

Makkelijk een nieuw toestel online kunnen bestellen, met handige bijkomende accessoires als suggestie. Makkelijk een tijdslot kunnen kiezen voor bezorging en duidelijke communicatie over het tijdslot de avond voordien en de dag zelf. Dit wordt goed gerespecteerd en de bezorging was enorm goed geregeld. Erg vriendelijke en efficiënte mensen, die weten waar ze mee bezig zijn. Ook fijn dat ze ons oud toestel hebben meegenomen. Het was een erg aangename ervaring!

Het is snel en goede opvoling

Je kan uw pakje goed opvolgen. Goede Servisch.

Prima keuze voor deze stoomgenerator van Calor

Vind het een prima strijkgenerator, geeft mooie resultaten en strijkt ook gemakkelijk en snel. Prima aankoop

Zeer snelle levering

Bestellingen dienen niet steeds "onmiddellijk" te worden geleverd. Mijn laatste bestelling had ik wel snel nodig om te kunnen verder werken. Ik had het 's avonds besteld en de volgende middag was het reeds geleverd. Dank u!

belachlijk snel

ja goed he, snelle levering makkelijke webiste. Alles zit goed he.

Zeer goed personeel

De ontvangst was uitstekend!

Levering kan beter

Post nl heeft de doos met airfryer gewoon aan fe voordeur gezet. Wel aangebeld, maar moest niets aftekenen de chauffeur was al weg. Het kon ook gestolen worden, was duidelijk wat in de verpakking zat.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600