Top,snel, professioneel

Déçue

Première fois que je commande quelque chose de cher .. Je reçois mon colis avec le carton déchirer À la rigueur p être à cause de la poste Mais par contre quand j’ai déballé le colis,une griffe sur la machine,un mini coup sur le dessus ..

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer vlot . Zeer vriendelijk

Snel kunnen leveren en vlotte communicatie qua levering .

Parfait

Commande exécutée dans le délai annoncé et accueil agréable dans le magasin où j'ai reçu tous les conseils adéquats

Service impeccable

Facilité de réservation. Livraison rapide. Respect des délais.

Zoals altijd. Vlot & Correct !

Vlottebestelling. De nodige bevestigingen per e-mail. Tevreden over het product en geleverd zoals beloofd. Vandaar de score = 10

Cool

Tout est bien passé

Snel en correct.

Snelle en correcte levering.

zeer tevreden

Alles zeer vlot verlopen

Parfait sérieux rapide

Toujours à l’écoute des clients-hyper rapide

Service rapide

Rien a dire tout parfait

Bestellen, betalen en eventjes wachten - SUPER

De titel zegt alles. Het is leuk winkelen bij Coolblue

goede tips met handleiding

spijtig na de levering gekregen (ik al alles installerd) maar de handleiding en de tips ga ik bawaren als nodig

Alles volgens afspraak.

Vlot besteld en al even vlot geleverd. Kortom, zoals het hoort!

Aangenaam verrast door alles ! snelle levering en product uitstekend en goed verpakt en ook door de levering met bakfiets, is goed voor het milieu.

Top bediening

Top bediening zeer vriendelijk geholpen door de mensen Klein min puntje Gekocht op zaterdag 11.25 En zouw zondag geleverd worden ? Door B.post..maar mijn bestellingen komen op ophaalplek (winkel) en die is zondag + maandag dicht Dus kon mijn aankoop pas dinsdag gaan ophaalen op de ophaalplek Nu donderdag werkt alles oke en ben zeer tevreden er over Met vriendelijken groeten [email protected] te sint truide

Super goed en snel

Mijn pakketje kwam eerder dan ik verwacht had, wat super goed uitkwam! De bezorger was lief en vriendelijk ondanks hij in de regen moest fietsen. Top!

heel goed

zoals altijd goede levering

Iedereen was vriendelijk en behulpzaam!

Het is opvallend dat medewerkers gemotiveerd zijn en zin hebben om je te helpen. Dat geeft een uitzonderlijke klantervaring! :)

Good product

Good product and delivery

Prima zoals altijd

Snelle service en goede prijs

Goede stipte service

Makkelijk te bestellen Veilig aangekregen en extra mail om me te helpen met mijn nieuwe gsm.

Rapidité de livraison et livraison conforme aux attentes

Un service de livraison très rapide, une excellente communication tout au long du suivi de la commande. Prix compétitif. En résumé : excellent service

Snel en correct geleverd.

Snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

Peut encore mieux faire

Une dashcam + une carte mémoire (microSD) commandées en même temps....qui arrivent dans 2 emballages différents (et dans 2 box Bpost différents), peut mieux faire côté écologique et pratique. Sinon rien à redire.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600