Super service avec des prix correctes et une livraison plus que rapide!
Grote keuze.Goed product voor redelijke prijs en snel geleverd, degelijk en product veilig verpakt.
Voor aankoop nieuwe smartphone naar winkel in Zaventem gereden. Bij de ingang stond een jonge dame die vroeg hoe ze kon helpen en of we graag extra info wensten, wat zo was. We zouden niet lang moeten wachten op een medewerker en inderdaad, na enkele minuten was het aan onze beurt. Na extra uitleg over het toestel dat ik wou aankopen heb ik eerst nog via account van mijn telefoonprovider online aankoop gedaan en medewerker van Coolblue heeft hierbij zelfs geassisteerd en 5 minuutjes later was iedereen blij en tevreden met de aankoop. Ook super bij Coolblue vind ik de service achteraf. Ik kreeg zelfs mee dat mocht het toestel niet bevallen ik het binnen 30 dagen terug kon inleveren. Geweldig :)))
Zeer duidelijke site met alle info die je nodig hebt en was ook supersnel geleverd (zelfs op zondag) zonder bijkomende kost!
commande satisfaisante
Op zaterdag in de namiddag heb besteld en op zondag om 9u35 ‘s morgens heb ik mijn bestelling geleverd gekregen!
Bij het bezoek aan de winkel verkoopt altijd alles geordend en vlot. Er staat altijd iemand behulpzaam voor je klaar en even wachten duurt er nooit te lang. Bij extra vragen is er nooit een probleem en de betaalmogelijkheden zijn eenvoudig en uitgebreid.
Zaterdagavond 21:45 besteld, snel mogelijkheden vernomen. Zondag om 13:30 geleverd. Kan niet beter.
transport
Toutes les commandes que j’ai effectuées se sont très bien passées, service client au top
Perfecte levering en goede aankoop
Bestelling geplaatst na bijna 14 dagen nog steeds niet alles ontvangen. Pakket is verloren gegaan. 745€ betaald tal van berichten mails en telefoons gepleegd nog steeds zonder resultaat
Beste Bjorn, Wat jammer te vernemen dat u uw bestelling nog niet mocht ontvangen. Graag vragen wij u dan ook uw ordernummer door te geven als reactie op deze review. Zo staan wij u graag ter hulp! Met vriendelijke groet, Coolblue
Verschillende keren bij Coolbleu besteld en altijd goed geweest. Ook de eigen leveranciers en plaatsers zijn vriendelijk en behulpzaam. 10/10!
Heb geen idee waar deze nu is.
Beste Johan, Bedankt voor je bericht. Jammer genoeg is je melding ons niet geheel duidelijk. Kan je ons van meer informatie voorzien? Met vriendelijke groeten, Coolblue.
Boîte scellée avec tous les accessoires et le drone dans la sacoche mais on n'y retrouvé pas les hélices de rechange X3.
Bonjour Batoul, Nous comprenions que vous n'êtes pas du tout satisfait avec votre commande, car elle a été livrée incomplète ! Ce n'est sûr pas que vous pouviez attendre de nous ! Nous vous conseillons de contacter notre service client avec de photos de votre colis + le numéro de votre commande. Comme ça nous pouvait vous donner une solution et/ou un geste pour ce désagrément. Cordialement, Coolblue
De lithium batterij en de schroeven bevonden zich niet in het pakket. Als jullie toch reclame maken voor de batterijen van de ontvanger kunnen jullie misschien er ook voor zorgen dat de lithium batterij en de schroeven erbij zijn, of anders maak er reclame voor.
Beste Patrick, Wat jammer dat niet alles in je pakket zat. Je kan hier altijd contact voor opnemen met de klantendienst met fotomateriaal van welke onderdelen er ontbreken. Zo kunnen we dit gepast voor je oplossen. Kan je ons dit bezorgen? Met vriendelijke groeten, Coolblue.
Tout est dans dans le titre. La livraison le lendemain semble être une approche marketing.
Bonjour Monsieur/Madame Gaet, Nous comprenons qu'un retard dans la livraison de votre colis n'est pas très agréable ! Malheureusement, à cause de la grève chez Bpost à Bruxelles et en Wallonie, plusieurs livraisons ont été retardées. Désolés. Nous avons vu que votre commande a finalement été livrée le 05/07. Pour rendre ce désagrément plus agréable, nous vous avons fourni avec un bon d'achat. Ce bon est valable pendant 1 an et peut être utilisé sur tous nos produits. Cela prend généralement 1 jour ouvrable pour que le bon sera visible sur votre compte Coolblue. Cordialement, Coolblue
Super service comme toujours!!! Le seul bémol dans tout cela s'appelle bpost... C'est vraiment préjudiciable pour vous..
J'achète régulièrement via ce site, que ça soit des petits ou des gros électro. Je n'ai jamais été déçue. Les produits sont très bien, les prix compétitifs, le choix est large et le service toujours impeccable :-)
Zoals beloofd hebben we hetgeen we bestelden de volgende dag in goede staat.
Colis pas reçu à ce jour
Bonjour Dominique, Nous sommes vraiment désolés que la livraison n'était pas effectuée comme prévu et que vous n'ayez pas reçu de nouvelles concernant votre commande. Malheureusement, à cause de la grève chez Bpost à Bruxelles et en Wallonie, plusieurs livraisons sont retardées. Nous faisons tout ce qui est en notre pouvoir pour que Bpost livre les commandes dans les meilleurs délais. Cordialement, Coolblue
de bestelling ging vlot. ik kwam met de fiets aan in de winkel om de bestelling op te halen en werd zeer vriendelijk onthaald met een glaasje water. Service was supervriendelijk
Bons produits
Je n'arrive pas à allumer la taque de droite, les 4 bruleurs fonctionne mais pas la taque. Le gaz arrive, je sais l'allumer moi même avec une allumette mais pas avec le bouton qui fait l'étincelle. De plus je devais avoir 5% sur l'équipement et je n'ai pas eu les 5% sur la couverture et la pierre à pizza.
Bonjour Monsieur Chaudoir, Nous sommes vraiment désolés d'apprendre que votre nouveau barbecue ne fonctionne pas comme il faut. Nous pensons qu'il est préférable que vous contacterez notre service clientèle via l'adresse électronique suivante: "[email protected]". Nous pourrons ainsi vous aider au mieux et vous fournir avec une solution appropriée dans les meilleurs délais ! Cordialement, Coolblue
Oude apparaat inleveren: we krijgen die continu terug. Steeds met een ander smoesje. Wat een waardeloze kafka organisatie is dit
Beste Hubert, Wat jammer dat dit is voorgevallen. Kan je ons van meer informatie voorzien, dan kijken we met je mee. Met vriendelijke groeten, Coolblue.