Snelle en juiste levring

Snelle levering zonder kosten

Uitstekende service, zoals altijd

Pakketje in de namiddag besteld, dag nadien 's middags reeds geleverd. Zoals altijd met een sms'je op voorhand dat het exacte tijdstip laat weten en een stipte bezorger die - ondanks het hete weer - met de glimlach kwam aangefietst.

Toppers !

Eerste keer besteld en netjes optijd door hun drukke schema en tijds druk ! Top geleverd. Vriendelijke mens. Raad het al mijn collega’s en vrienden aan. Dit zal van mond tot mond gaan. Toppers !

Het toestel werkt niet of de handleiding is ontoereikend om de installatie juist te doen.

Aankoop en levering verliep vlot. Na installatie blijkt het toestel niet te werken. Niet als in 'totaal niet'. Hoewel er heel wat bedrading nodig is ontbreekt in de handleiding een volledige beschrijving van alle bedrading en de nodige koppelstukken. Op de website verwijzen naar een specialist als je meer info zoekt voor de plaatsing wil eigenlijk zeggen dat je dit soort producten niet bij hoort te kopen want je kan geen ondersteuning vinden bij Coolblue.

Altijd super service

We hebben nog maar weinig slechte dingen meegemaakt bij coolblue, om niet te zeggen geen. Altijd super snelle service, klantendienst altijd behulpzaam en beste prijs/kwaliteit verhouding :) je betaalt ietsje meer hier maar je krijgt er wel de super service bij!

kan beter

was moeilijk te installeren pfff

alles verloopt perfect

alles wat beloofd wordt, wordt ook volledig uitgevoerd zoals overeengekomen!

Coolblue is perfect.

Ik bestel heel graag bij coolblue omdat de service heel goed en vlot is.

Alles gewoon fijn volgens afspraak.

Tot nu toe werd mijn bestelling steeds netjes en op tijd geleverd. Top!

Duidelijke informatie en mega vlotte levering

Toegankelijke website, overzichtelijke weergave van producten en hele snelle levering.

Très rapide

Reçu mon article le lendemain très rapide merci

Facile, rapide et efficace

Site web et outil de recherche facile et bon Paiement facile via bancontact Livraison très rapide Produit conforme aux attentes

Snelle levering en goed verpakt

Product gisteren besteld. Volgende dag al ontvangen. Zeer vriendelijke bezorger, en item zat mooi en goed verpakt. Zeker 5* waard van mij ;)

Zeer vlot verloop! Bestelde producten voldoen aan de voorwaarden!

strijkijzer stuk , de volgende dag staat er een nieuw aan de deur , super toch

online bestelling de volgende dag geleverd heb je vragen , chat of per telefoon , personeel steeds even vriendelijk en behulpzaam , door mijn jarenlange ervaring een 11/10

Top comme d’habitude !

top

snelle vriendelijke service

Altijd zeer aangenaam.

De bezorging is altijd zeer snel en als er moeilijkheden zijn is er spoedig hulp om het op te lossen.

uitstekende service

uitstekende service

Gaat heel vlug de levering

Het gaat zeer vlot om te brstelen

Is goed maar had verwacht dat het door jullie geleverd werd en mij duidelijk te maken hoe te install

Met elektrische toestellingen heb ik graag dat jullie dat zelf komen aleveren en helpen met de installatie in te stellen

rapidité efficacité et organisation parfaite Top coolblue !!

description du matériel commandé en parfaite adéquation avec ce qui est reçu; Colis reçu rapidement Efficacité redoutable de coolblue Merci coolblue

Zeer vlotte dienstverlening

Fijne webwinkel, goede prijzen, snelle levering op plaats naar keuze.

Perfecte klantgerichte service

Perfecte klantgerichte service

Vriendelijke medewerker

vriendelijke hulp bij afhaling van bestelde goederen

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600