Colis non reçu à ce jour

Aucun colis reçu

• Nous recommanderiez-vous? Non

Parfait !

J'ai déjà commandé plusieurs fois, je n'ai jamais eu le moindre problème. Toujours livré le lendemain, jamais de problème avec les colis commandés, vraiment je recommande coolblue ils sont au top !

Minder positieve ervaring

Herstelling van een grasmaaier was net buiten garantie. Dan opnieuw een artikel besteld met status vandaag besteld morgen in huis. Twee dagen later nog niets geleverd.

Veel aanbod, uitstekende service

Doen wat ze beloven. Makkelijke en duidelijke interface. Aanrader!

Zeer snelle en goede levering

Mijn bestelling was op 1 dag geleverd en perfect in orde!

grote keuze merkproducten en snelle levering!!!

nog nooit problemen gehad met Coolblue en zeer goede naservice!!

top producten & top service

Ik ben een fan, al jaren, en voel me echt gewaardeerd als klant. Zeer goede service na verkoop ook! Ik blijf hier kopen!

livraison et arrivage précis et sans dégat

a recommander

Commande aisée et livraison rapide

La commande a été rapide et aisée et la livraison a non seulement respecté les délais annoncés mais s'est même faite plus rapidement que prévu ! Rien de négatif à signaler. Je recommande chaudement CoolBlue qui est à présent ma destination #1 pour les achats tech et maison en ligne.

Livraison parfaite dans un délai exceptionnel

Parfait à recommander

Délai de livraison non respecté

Délai de livraison non respecté

Zeer goed verder geholpen en vriendelijke bediening

Suivis en cas de rupture de stock ,livraison rapide et prix comparable ou mieux que conqurant

Suivis en cas de rupture de stock ,livraison rapide et prix comparable ou mieux que concurrence

's middags besteld, de dag erna 's morgens geleverd!

Pdrfect, geen andere commentaar !

Altijd correct !

Vlugge en correcte en probleemloze dienstverlening

Toestel zeer goed

Goede radio Spijtig van de uitleg Zeer Slecht

Goeie service

goede producten

Top en snel !

Besteld en hup geleverd.

Très bonne transaction

Clarté du site et des renseignements. Rapidité.

Très sérieux

Préviens beaucoup de fois pour envoie du colis fait de son mieux pour l avoir au plus vite

Ik ben heel tevreden, vlotte bediening.!

Vriendelijk personeel.!!!

snel, correct en professioneel

alles gebeurde snel, efficiënt en correct , ik kan er weinig meer over vertellen, de prijs nwas goed, de beschrijving van de broodmachine kon iets beter, of ik had iets beter moeten lezen, maar aangezien we al een Domo of twee hadden versleten waren we snel om, maar nieuwe bezems vegen toch anders, we moeten nu toch weer de nieuwe broodmachine ervaren en testen

super snel geleverd!

In de namiddag heb ik mijn bestelling gedaan en stond er aangegeven dat ik het de volgende dag in huis zou hebben. En inderdaad mijn pakketje was de dag nadien geleverd. product zit veilig verpakt en niet beschadigt. ik raad coolblue aan.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600