Klant is geen koning, maar gesjarreld na een bestelling

Een Google pixel 6a online gekocht, maar deze heb ik de volgende dag nooit ontvangen, er zaten tot mijn grote verbazing verkeerde producten in het ontvangen pakket na een zogezegde mislukte afleveringspoging. Coolblue wenst ook geen terugbetaling te doen omdat de producten niet overeenkomen, ook al beloven ze dit op voorhand aan de telefoon. Lijkt ook normaal in dit geval, maar nee, wat zitten ze bij Coolblue precies ook in een crisis anno 2023 als je het mij vraagt. Ik zou mij schamen als bedrijf met zo veel reclame over glimlachen, vertrouwen en klantvriendelijkheid... Ik bestel al meer dan 10 jaar via mijn andere account op Coolblue, nog nooit een issue gehad. Maar tegenwoordig zou ik wel oppassen als klant van Coolblue die een dure smartphone online wenst te bestellen of kopen. Reactie van Coolblue: "Beste meneer, Jouw retourzending met nummer 8090948 is niet volledig bij ons binnengekomen. Retourzendingen komen voor eigen rekening en risico van de klant. Om deze reden gaan wij niet over tot het vergoeden van jouw pakket. Desgewenst kan je hiervoor contact opnemen met Bpost. Ondanks deze conclusie wens ik je een fijne dag toe. Met vriendelijke groet, Niels van Coolblue Backoffice medewerker" Had ik jullie ook al verteld dat ik 4x gebeld heb, 3x een WhatsApp gestuurd en 2x gemaild heb om het probleem opnieuw uit te leggen? Die klantvriendelijkheidstraningen zijn helemaal niets waard als je beleefd en met een glimlach geld afneemt van je klanten! Opgelicht voel ik mij nu, Coolblue laat je vallen... beter met een aankoopverzekering of kredietkaart iets kopen hier.

Supervlot

Goede omschrijving op de website die leidt tot het bestellen van het juiste topproduct! Snelle levering en vlotte instructies na verkoop.

Parfaite

Du coût, très satisfair

beperkte dienstverlening

Ik betreur het dat Coolblue zich beperkt tot het thuisbrengen van toestellen, maar weigert om de toestellen gebruiksklaar te maken, door bvb een nieuwe desktop bij de klant thuis aan te sluiten en volledig gebruiksklaar te maken, zelfs niet tegen bijkomende betaling. Jammer !

Niet terug gebeld

Er zou een gratiscaccu bij de strimmer zitten Deze zat er niet bij, ik heb gebeld maar kreeg de optie om terug gebeld te worden maar dat is nog steeds niet gebeurd.

Super service avec un petit plus

Acheté pack photoshop et première element a un bon prix, livré dans les temps malgres le long we de pentecote. et apres la livraison le petit plus un mail pour me donner quelques conseille au niveau de photoshop, c'est pas grand chose mais c'est apreciable

trés bon

bon service bon suivit

Rapide, efficace et au meilleur prix

Livré dans les 24 heures (et même un dimanche en plus), avec le meilleur prix du marché que j’ai pu trouver. Que demander de plus.

Très satisfait

Service rapide et soigné

Produit impeccable livré en un temps record

J'avais une urgence à recevoir ce nouveau Smartphone. Je l'ai commandé samedi un peu avant midi, il a bien été livré dimanche début d'après midi. Bravo. Bravo aussi car lors de la commande, Coolblue nous suggère par défaut de ne pas se faire livrer le dimanche. Un bon point car par défaut l’option est le premier jour ouvrable suivant. C'est plus écologique. Mais j'en avait pour une fois besoin très-très vite. Ce n'est pas ma première expérience Coolblue via internet et tout a toujours été impeccable. Par contre je n'ai aucune expérience des magasins physiques.

Heel tevreden!

Al bij alle bestellingen heel tevreden geweest van het gebruiksgemak en de snelle levering. Ook wanneer ik een toestel in garantie retour moest sturen een heel vlotte en duidelijke service en zonder problemen communiceerde zij met de fabrikant en hielden mij op de hoogte.

Het zwaarste pakket moest ik zelf ophalen in het postkantoor. We bestelden speciaal omdat het door coolblue zelfs op zondag aan huis zou geleverd worden. Toch kon het pas dinsdag opgehaald worden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekend!

Supersnelle service, eerlijke prijs…

Coolblue is de beste keuze

Bij Coolblue kan je met een gerust hart shoppen. Ze hebben scherpe prijzen en leveren erg snel. En met regelmaat hebben ze ook mooie aanbiedingen.

Super tevreden

Super tevreden

Geweldige winkel

Zeer vriendelijke personeelsleden en professionele uitleg gehad over de aanschaf van ons product

zeer snelle en goede service !

Zaterdag om 17u besteld en geleverd op zondag om 8u30, ongelofelijk !

Gemakkelijk en snelle levering

Gemakkelijk om te bestellen en betalen en een vlotte levering. Ga hier zeker nog bestellen.

Fijne pick up

Zeer makkelijk het product gevonden op de site, handige extra’s als voorstel gekregen. Iets kunnen vergelijken en enkel de verschillen te zien krijgen ipv de hele lijst. Heel erg handig. Pickup was zoals steeds heel erg makkelijk, zeer vriendelijk en behulpzaam. Weer een fijne ervaring met coolblue!

Super cool

Zeer vriendelijk personeel en een toffe service

articles conforme et livraison rapide

merci

Fantastisch!

Heel goed geholpen geweest in de shop Kuurne . Naam van de jonge man vergeten maar super voor de klant

enorm tevreden !!!!

alles oke !!!

Très bien

Produit commandé à 23h30 livré le lendemain à 10h30. Produit parfait comme le descriptif , mais gros bémol, rien n est en français. Je vais contacter le service client pour cela.

Vlotte en snelle volledige levering zonder schade

Grasmachine op accu besteld en binnen nog geen 24u in huis

28 Borsbeeksebrug