Excellente

Trop satisfaite.

Service rapide

Commandé et livré sur moins de 24 heures et le prix inférieur à la concurrence. Entièrement satisfait. Merci

Vlotte en snelle service

Had iets vrij snel nodig en reserveerde het en de dag nadien lag het om 9u al klaar in de winkel.

top top top

ik koop altijd tweedekans producten als het kan, ik ben echt nog nooit teleurgesteld. coolblue doet wat het beloofd.

Super service

Grand choix de produits et rapidité livraison service après vente top

Geen opmerkingen. Alles snel en correct verlopen

De bestelling liep vlot, levering jammer genoeg niet.

De bestelling verliep vlot, de dag nadien ging Bpost mijn pakje leveren maar jammer genoeg heb ik geen pakje gezien. Coolblue was wel makkelijk bereikbaar en ze zijn nu een onderzoek aan het uitvoeren. Niet hun schuld dat de levering niet in orde was en de service is wel goed.

Super snelle service

Aantrekkelijke prijs. Snelle levering.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden om alles! Klantendienst, levering, producten,... Ik zou het iedereen aanbevelen en dat deed ik ook al verschillende keren.

Goed geholpen onze begeleiding, zowel via internet als in de winkel, afhaalpunt

We waren op zoek naar een beamer. Alles afgezocht via internet.... Toen we het bos niet meer door de bomen zagen. Zijn we naar de winkel in Antwerpen geweest. Een nummertje nemen, even rond zien in de winkel... Als het aan ons was zijn we samen gaan zien wat de beste keuze is... En ja hoor de vertegenwoordiger kende zijn producten en kon meedenken. :-)

Niet tevreden over levering

Ik kan momenteel niet heffen dus kies ik ervoor om het zware pakket te laten leveren bij mijn man zijn werk deze word daar niet geleverd maar in een post punt met moeilijk openinguren om het te kunnen ophalen

zeer snelle service

volgens afspraak s'anderdaags geleverd

très contente

Service rapide, emballage parfait, appareil impeccable

Snel

Paketje op tijd geleverd

Super content

Supersnelle service

Supersnelle service! Artikel mooi en veilig verpakt . Was artikel dat uitverkocht was . Ik kreeg snel een melding dat het weer voorradig was én aan dezelfde prijs bleef… de volgende dag reeds aan huis geleverd. Topervaring!

Correct

Ben blij met de kans op tweedehands en dat viel goed mee

Snelle levering met goede prijs/kwaliteit

Het is niet de eerste keer dat ik online aankoop bij Coolblue. Tot op vandaag ben ik zeer tevreden van de service en dit vanaf het zoeken van een product tot de levering. Top !

Zoals beloofd op tijd

Snel en juist

Snel en correct

Snel en correct

sans commentaires, rapidité et amabilité

de bons produits, une livraison sans problème et un juste prix

Acheter pas mal de article

Au top

Rapidité, le lendemain j’ai reçu ma commande.

Rapidité, le lendemain j’ai reçu ma commande.

2de kans niet te vetrouwen

Was aankoop van een 2de kans en er zit toch een fout in het toestel

Uistekende ervaring

Ik heb vlot de juiste informatie op de website gevonden. Eenmaal produkt geselecteerd was het eenvoudig en snel afwerken van de bestelling een koud kunstje. De betaling verliep zonder problemen. De levering van het produkt was zeer goed verlopen. Ben heel tevreden.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600