Goed tot je de klantenservice nodig hebt
Met het bestellen en leveren nog nooit problemen gehad. Coolblue is een prima site om te bestellen zolang je de klantenservice maar niet nodig hebt. Zo ben ik eerder eens verkeerd geïnformeerd waardoor ik mijn geld niet terug kreeg van een retourzending. Vandaag wou ik de €25 persoonlijke korting gebruiken die nog op mijn account staat, maar deze lijkt om onverklaarbare wijze niet af te trekken van het totale bedrag. Ook hiervoor had ik contact met de klantenservice, maar zij konden helaas niets voor mij doen en snapten zelf ook niet waarom de korting niet verrekend werd. Ook nadat mijn vriend meermaals slechte service ervaringen had met Coolblue, zal ik zeker eerst goed nadenken vooraleer ik weer wat bij hun bestel. Dus conlcusie, als je er vanuit gaat dat je de klantenservice niet nodig hebt, zou ik zeker aanraden om bij Coolblue te bestellen. Ga je in de toekomst wel de klantenservice nodig hebben, dan wens ik je in ieder geval veel geluk, maar in dat geval zou ik toch 2 keer nadenken voor ik weer bij Coolblue bestel.