Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Eenvoudig aan te sluiten met maar één (usb-c) kabel. Geen goede meer met laders voor de laptop etc.

Belofte dag nadien geleverd niet van toepassing

Toestel zou dag nadien aankomen. We zijn 4 dagen ver en nog niks ontvangen en zelfs geen update ☹️

Top aanbieding

Aanbieding, bestelling en levering verliep probleemloos. Topper.

Top snelle levering

Zeerbzeer goed

Snelle EN vriendelijke levering!

Dinsdag besteld en donderdag geleverd binnen het tijdstip die was afgepsroken. Mannen die de ijskast kwamen leveren waren super vriendelijk. Ons oude ijskast zonder probelemen meegenomen.

Goed product

Vlotte installatie. Opgelet; bevestigingsprofielen achteraan TV steken boven toestel uit bij 32 inch TV. Vogel adviseerde wel andere beugel... We kozen deze uitvoering omdat deze verder van muur kon draaien.

livraison parfaite avec délai respecté

commander vers 23h00 et livraison a Malmedy le lendemain vers 9h30 délais très court et très intéressant pour remplacer un appareil tomber en panne 10/10

Handig snel makkelijk

Makkelijk shoppen van in de luie zetel

Vriendelijke bediening

Aangenaam winkelen, leuke eerste ervaring

Super snelle levering

Levering super snel. Gemakkelijk in gebruik

Entreprise conforme à mes attentes

Jamais déçu avec coolblue, produits conforme à la description, sont de bon conseils , livraison à la date demandée.

COLIS PAS REÇU ET NOTIFICATION MENSONGERE

LE COURSIER N'A PAS SONNÉ CHEZ MOI ET J'AI REÇU UNE NOTIFICATION QUE J'ÉTAIS PAS CHEZ MOI, CELA SENT LE COURSIER QUI N'AVAIT PAS ENVIE DE TERMINER SA COURSE .... INDENIABLEMENT INACCEPTABLE

• Nous recommanderiez-vous? Non

Rapide et efficace

L'envoie rapide, sans soucis, en ordre. Comme il faut.

Vlotte afhandeling van de bestelling

Koffiezet besteld en nog geen 2u later konden we het al afhalen. Topservice

Top!!! Supersnel geleverd

Achat reçu en excellent état et en un temps record.

Commande passée sur votre site mercredi soir, reçue au point de livraison le lendemain matin. Colis reçu en excellent état. Merci à toute l'équipe ! Marie

uitstekend

Vlotte bestelling via website, vlotte levering.

Extrêmement rapide

J’ai commandé mon article en fin d’après-midi et l’ai reçu le lendemain à 9:45. Impossible de faire plus vite !

gemakkelijke website, snelle levering

Zeer gemakkelijke website om te vinden wat je zoekt, simpele afrekening, zeer snelle levering

Très pro et très rapide

j'ai commandé un produit pendant une soirée et je l'ai reçu le lendemain. Suivi très pro, pas mal informé par msg, c'est Top

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik had een muis besteld voor mijn laptop en het kwam beter dan ik had verwacht. Ik kreeg ook smsjes om op de hoogte te zijn van mijn bestelling waardoor dat ook een pluspunt is.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Très bonne

Petit souci avec adresse mail mais sinon parfait

Vlugge service

Zeer vlugge levering

prima service

snel contact via onthaal bij ingang winkel, directe communicatie ivm afhaling en uitleg ivm aangekocht product. service zoals het overal en altijd zou moeten zijn. bedankt en tot volgende aankoop....

Alles was ok ✅

28 Borsbeeksebrug