Livraison super rapide !

J’ai reçu l’article le jour suivant ma commande (via Bpost). Le colis était bien emballé, le produit était conforme. En plus, j’ai payé l’article au prix le plus bas que j’avais vu sur le net. Très contente de cette première expérience d’achat avec Coolblue.

Supersnel!

Enorm content! Supersnel!

Goede uitleg bij alle producten, super snelle levering.

Coolblue komt afspraken direct na .

Geweldige ervaring

Alles goed en snel geleverd op zondag zonder problemen!

Snelle levering van de bestelling. Prijsniveau is goed. Alle informatie vond ik niet terug op de website en de omschrijving maar dat as ook zo bij de fabrikant van de deurbel.

Super snelle en vlotte levering

Ik had de dag tevoren, op zaterdag, een hoesje besteld voor mijn gsm. Zondagmorgen werd dit al geleverd. Top!

Snel en correct

Snelle levering en zonder fout. Groot aanbod aan artikelen.

Super vlot

Snel en vlot afgehandeld zelfs levering op zondag!

super fast purchase and next day deliver

I was tight on time on some tech items I needed and coolblue could do next day delivery. It was through Bpost which I don't usually trust but it worked well.

Quand on ne peut promettre un délai, on ne le fait pas !

Commande effectuée le vendredi et garantie de livraison le samedi. J'avais organisé tout mon week-end pour réceptionner le colis et je reçois un mail de Coolblue m'annonçant la bouche en coeur que le colis ne sera finalement livré que le lundi. J'ai dû alors organiser ma journée de lundi pour qu'il y ai quelqu'un à mon domicile alors que j'aurais eu besoin de ce colis au bureau ! Ne faites pas miroiter des délais de 24 h quand vous ne pouvez les tenir ! Je préfère qu'on annonce 48 h et que le colis soit livré dans les temps.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ik wordt er blij van.

De bezorgers van Coolblue kwamen netjes op tijd, ze informeerde me goed wanneer ze hier zouden zijn en kwamen alle afspraken na. Het voldeed perfect aan de verwachtingen. De bezorgers waren vrolijk en vriendelijk. Ze hebben mijn nieuwe diepvriezer op de juiste plek geïnstalleerd en dat ging héél vlot.

Perfecte service!!

Zeer aangenaam, zal niet de laatste keer zijn!!

Rapidité

Toujours excellent, livraison très rapide ! J’en parle à tous mes amis.

snel en eerlijk

Pakje werd afgeleverd zoals beloofd en omdat er een prijsdaling was sinds de pre-order heb ik zelfs nog een korting gekregen.

Coolblue is Top

Altijd een scherpe prijs en bovendien een zeer snelle levering. Mijn bestelling gedaan op een vrijdagvond om 23h , mijn pakket werd geleverd op zaterdag rond 12h.

Snelle levering !!

Zeer Snel - Super

Sneller dan hun schaduw en Scherpere prijs dan de meeste koksmessen

Correcte tijdige levering en vooral correcte dienst na verkoop!!!

Gemakkelijke en gevarieerde keuze via de overzichtelijke website. Coolblue doet zoals geen ander wat het belooft.

Zeer goede ervaring!

Zeer goede ervaring!

Service

Op vrijdagavond besteld en de zaterdag voormiddag geleverd.

gewoon goed

ik kon haast niet wachten ,ik had de samsung a 53 gekocht ,maar vrijdag besteld en andere dag al binnen ,lekker super vlug dus ! bedankt cool blue

Alles top

Vrijdag besteld, zaterdag mijn pakje geleverd op de "safe place". Zeer tevreden van mijn aankoop zelf ook.

Fijne aankoopervaring

Eenvoudig product gereserveerd in winkel. Vriendelijke onthaal bij aankomst, vlotte bediening en afrekening. Product voldoet aan de verwachtingen!

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600