Ge makkelijke voor aankopen houd zich aan de afspraak en heel vriendelijk leveringspersoneel

Alles op en top in orde!

Zeer snelle levering en alles in orde!

Rapide et efficace

Livraison rapide et conforme

pas de livraison dans vos delais e 24h

Tres mauvaise pour le seconde fois consécutivement.

• Nous recommanderiez-vous? Non

heb mijn levering niet ontvangen

heb mijn levering niet ontvangen

Duidelijk en snel

Dankzij de duidelijke omschrijvingen en vergelijkingstool op de site, kon ik snel de printer vinden die ik zocht. De bestelling ging heel vlot en de levering kwam de dag nadien al aan. Meteen kreeg ik ook een mailtje met een stappenplan om mijn printer te installeren met linkjes naar de installatiesoftware. Daardoor verliep de installatie ook heel vlot. Zeer tevreden over de service én de printer.

Goed overzicht, snel gekocht en geleverd

Website geeft goed overzicht van wat beschikbaar is, voldoende keuze. Goede prijzen, niet altijd laagste. Snelle en vlotte levering.

Rapide et efficace

Achat d’un cover pour mon nouveau gsm, commande facile, prix très raisonnable et livraison ultra rapide. Que demander de mieux....? Merci beaucoup et à très bientôt.

Op tijd

heel goed

vlot verzonden

Perfectie van bestelling tot levering

Geen stress want de levering gebeurt zoals beloofd en je wordt gebeld door de chauffeur +-15 minuten voor levering Efficiënter kan niet vriendelijke couriers 10 op 10

Excellent

Livraison rapide, bien emballé…

Alles prima verlopen!

Gemakkelijk gevonden wat ik nodig had. Perfect op tijd geleverd en meer moet dat niet zijn. Dank je wel!

Verkeerde product informatie.

Vraag naar comptabiliteit van oudere hulpstukken van Braun mixer met de nieuwe Braun mixer types kreeg ik geen gepast/ verkeerd antwoord.

Parfait

Commande facile et service rapide et très professionnel. Ils reprennent les emballages et place la machine. En plus les ouvriers sont très polis. Simplement parfait, c'est rare de nos jours.

fantastisch

Snelle , correcte levering.

Vandaag besteld morgen in huis !

Helemaal oké !

Livraison en moins de 24 h. et au moyen d'un transport écologique (vélo cargo). Ca c'est du service

Entre la commande du produit et sa réception, - de 24 heures. Bravo CoolBlue !

Facile et toutes les informations s'y trouvent

Facile de trouver le congélateur qu'il faut

Fantastisch (zoals al mijn andere aankopen)

Via duidelijke uitleg op de site van Coolblue, kocht ik deze professionele messenset en blok. Zoals bij al mijn andere aankopen, werd er geleverd zoals overeenkomst Alles netjes en stevig verpakt Het blokt oogt mooi en de bijhorende messen zijn ... vlijmscherp. Ben uitermate tevreden over mijn aankoop

Behulpzaam, snel en duidelijk

Alle ervaringen die ik al had met Coolblue waren positief, even alle positieve zaken opgesomd: - Vlotte en snelle service - Snelle en duidelijke communicatie bij vragen - Voldoende mails en info bij bestellingen - Correcte en leuke aanbiedingen - Correcte prijzen

Everything was great!

We purchased a new washing machine and television, and we are really happy with the hi-quality products. Thank you!

Uitstekend en altijd tevreden.

Qua prijs, verzending en gebruiksgemak tijdens het aankopen van producten kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben met Coolblue. Zowel de webshop als de app zijn zodanig gebruikersvriendelijk dat iedereen er meteen mee omkan. Zeker een aanrader!

Livraison rapide article conforme

super service de qualité

service super rapide rien a dire

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600