Rapidité d’envoi mais sans la qualité

J’ai commandé un aspirateur. J’ai reçu comme convenu celui-ci le lendemain mais il n’était même pas emballé. Il a été expédié ainsi, dans son carton d’origine sans être mis dans une caisse. On sait tous avec quelle délicatesse sont traités nos colis, je ne vous cache pas ma surprise quand j’ai vu ça. Photo à l’appui !!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Entièrement satisfait !

Colis toujours là à temps comme promis !

Een van mij favoriete winkels!

Coolblue staat in mijn top 5 van favoriete winkels, zowel voor online shoppen als bakstenen winkel. Zeer klantvriendelijk, duidelijke website, levering van pakketjes gebeurd correct en kan je op de voet volgen. Voor dat tikkeltje extra ga ik naar de winkel zelf, waar ik steeds vriendelijk te woord wordt gestaan en men steeds eerlijk advies geeft.

De perfectie van perfectie

Ruim aanbod en elk artikel goed uitgelegd om de juiste keuze te kunnen maken, bestelling liep vlekkeloos, goede communicatie over de bestelling en over het leveringstijdstip, alles was perfect

TOP

Zeer vriendelijk , eerlijk en goede service

Beloftes worden ingevuld

De mail info, het geplande telefonisch afspraak tijdstip, de levering liepen syncroon. Het afladen was minder geschikt om te volgen, 2 personen bij levering . 1 doet het afladen op zijn eentje de diepvriezer doet de laatste 50 cm in vrije val.

site de vente en ligne très sérieux.

rapidité d expédition et livré par bpost qui pour moi est un impératif. qualité des produits.

Fantastische levertijd keer op keer, zelfs op een zondag!

Mijn producten zijn steeds veilig en snel geleverd. Ik koop bijna al mijn ICT-materiaal (harde schijven,…) bij Coolblue.

tb

tb

Livraison en temps et heure

Les produits sont au goût du jour, les livraisons sont prévenues à temps et arrive à temps.

Bien de la commande à la livraison

Comme dit ci avant.

Vlotte service

Altijd hele vlote levering en heel goede service

parfait

extrèmement rapide.. le site d'achat est très clair

Vlot

Perfecte levering en in goed staat

Goede en snelle afhandeling

Goede en snelle afhandeling van het artikel

Goede prijs, snelle levering

Wat wil je nog meer? Het product dat je wil aan een scherpe prijs en de volgende dag thuis geleverd. Prima service.

Rapide mais installé à moitier

Appareil mal installé. Il reste des pièces qui ne servent à rien d après l installateur....j ai un doute. Je le placerai moi même correctement. Gratuit oui mais pas bien monté ! Mauvaise publicité. ☹☹☹

• Nous recommanderiez-vous? Non

Velocissimi

Consegna velocissima e prodotti a prezzi competitivi

• Ci consiglieresti? Si

EXCELLENT absoluut 5 sterren waard !

Voorlopig niks op aan te merken. Prachtig toestel en dat voor die prijs. Veel ruimte en keurig afgewerkt, zowel binnen als buiten. Enige minpuntje ...er had misschien ook wat verlichting in de deur van de vriezer gemogen.

Zeer vlot

Perfect zoals afgesproken

Snel

Zeer snel vinden wat je zoekt

Best tevrede super service

Is de eerste X dat ik bij jullie een aankoop Gedaan heb en best tevrede met de service, zal zeker nog aankopen doen

Livraison rapide et SAV impeccable

Le meilleur site de vente en ligne que j'aie connu pour le matériel electro

Coolblue doet wat het belooft: de beste zijn!!!

Cool blue doet wat het belooft: de beste zijn!!! Snelle levering, desnoods naar keuze. Probleemloos terugsturen verkeerde levering of iets dat stuk ging. Eerlijke prijzen en degelijke kwaliteit ruime keuze.

Jamais déçu toujours au top.

Jamais déçu toujours au top, Service clientèle plus que correct je recommande à quiconque.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600