Snelle aangename service !

Van bestelling tot levering ging alles super vlot.

Vlotte afhandeling en gedegen levering.

Geen minpunt(-en) aan te halen. Enkel de beloofde handleding zat er niet bij. Maar is wel gemakkelijk terug te vinden online.

Simple facile et rapide

Commande rapide et livraison top

Livraison en 24h, publicité mensongère

J’attends toujours ma commande passée jeudi soir. Nous sommes dimanche soir et rien.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel en duidelijk

Duidelijke website, snel geleverd

Topervaring!

Snelle levering, duidelijke informatie, goede producten en een vlotte afhandeling & betaling.

Rapide.

Livraison très rapide. Appareil génial.

Gemakkelijk

Heel snelle levering en gemakkelijk

Snelle, correcte levering van fantastisch product

Snelle levering Heel handig dat vooraf uur van levering werd doorgegeven én kwartier voor levering telefonisch werd bevestigd

Perfecte en super-snelle aflevering!

Ik was werkelijk verrast door de super-snelle levering. Ik had het product ook snel nodig! Bedankt

zeer goede naservice

laptop was na een maand kapot. ineens een nieuwe gekregen van coolblue.

Erg goede kwaliteit

Het product heb ik snel en proper ontvangen. Het product zelf is van zeer goede kwaliteit.

Gewoon geweldig!

Ik bestelde deze week voor de eerste keer bij jullie! Ik ben heel blij met de super goede service!

Zeer tevreden door snelle levering

Ik ben zeer tevreden door de snelle levering van mijn product!

+++++++++++

+++++++++++++++

Geweldig snel

Product gereserveerd en vervolgens super snel opgehaald bij het zeer behulpzaam personeel in de winkel.

Délais de livraison n'est pas respecté, et pour échanger un article, c'est la galère.

Commander des feuilles en papier en urgence, reçu les A4 deux jours plus tarde sans emballage de protection, du coup plusieurs feuilles abîmer, les A3 toujours pas arriver, un échange d'imprimante prends un temps très loungue, si je ne la reçois pas le lundi je la renvoi et j'achète directement au magasin, car je dois déposer mes plans le mardi 15h au plus tard.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Livraison très rapide

Très satisfaite, la livraison super rapide !!!!

niet tevreden

tevreden over de levering maar niet tevreden om geen antwoord te krijgen op mijn vraag over de korting die ik miste met als oorzaak een verblijf in het hospitaal en revalidatiecentrum door de operatie van de linker heup dit is een persoonlijke mail en moet niet in de reviews worden opgenomen het is gewoon van jullie kant een niet antwoorden op mijn vraag

Très rapide et livraison parfaite

Les livreurs ont été très compréhensifs vis-à-vis de ma maison et ont été d’accord de descendre le congélateur dans l’escalier vers la buanderie. Ils ont été très précautionneux et très serviables.

Verzending werd niet op juiste dag geleverd

Bezorging morgen - nee hoor - op de dag dat je niet aanwezig bent omdat je moet werken. Dan moet je ook nog eens wachten tot na het weekend omdat je het pakje niet kan ophalen. Dit was dringend en nu zit ik nog steeds zonder!

Schitterende service en persoonlijke levering

Professionneel

Alles correct aangekomen

Geen klachten

Heel goed net zoals ze zeggen vandaag besteld morgen thuis

Heel goed en netjes en snel geleverd

Snelle, degelijke service

Uitgebreid assortiment, professioneel ordersysteem met levering binnen de 24 uur.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600