Snel, vriendelijk en vlekkeloos

De levering en installatie van onze aangekochte droogkast verliep heel snel en vlekkeloos. Topservice en alles met een lach!

En 1 mot la PERFECTION

Rien a ajouter. Tout est dans le titre . À bientôt.

Zeer goed service en snel

Op vrijdag besteld, op zaterdag geleverd Duidelijke uitleg bij product Handige functie om producten te vergelijken

Top bedrijf, met top producten

Duidelijke website met alle specificaties en de volgende dag geleverd

Tevreden met coolblue... altijd al geweest!

Niet altijd de beste prijs zoals vroeger... wel heel goede service. Nog nooit klachten gehad over de retourpolicy bij defecten etc...

Prima toestel, eenvoudig te installeren

Mooi duidelijk scherm, makkelijk om te installeren. Alles wijst zichzelf en werkte meteen. 1 min puntje, de vijzen voor de stuursteun zijn zwak en als je iets te veel macht heb draai je ze stuk.

Prima site, eenvoudig te raadplegen, snelle levering

Goede service en duidelijke website

Mijn bestelling kwam zoals gewoonlijk correct en op tijd aan. Duidelijke website waarop je verschillende producten kan vergelijken.

Very bad

I bought a cooker with a three-year guarantee, but when I tried to return the product or at least repair it because it was damaged, I could not reach customer service. I do not advise anyone to deal with them

• Would you recommend us? No

Alles verliep vlot

De afspraken die voorgesteld zijn werden ook zo nageleefd.

Service rapide

Grand choix et service rapide

de beste service die je je kan wensen

Coolblue staat garant voor hun apparaten en verlenen echt een top service. Ze staan je bij met advies, know-how en je bent er altijd even welkom. De dienst na verkoop is echt excellent. Een aanrader!

Service rapide et très sérieux très satisfaite

Je recommende vivement, étant très satisfaite. La commande effectué la veille à 21h40 livré le lendemain au plus tard 11h Merçi pour ce service

Coolblue is OK, hun transporteur BPost is dat niet

Goede service van Coolblue, zelfs met een update e-mail .. maar wel nog steeds adverteren dat het morgen geleverd wordt.. Dit is mijn inziens negeren dat er een nagenoeg constante vertraging is bij transport via Bpost Recent op donderdag een bestelling gedaan (‘morgen geleverd’) en uiteindelijk pas in ophaalpunt geleverd op Woensdag (week erna)! Zonder enige serieuze update van de transporteur… Dat is nu ns typisch Bpost!

Een aanrader

Goede service, goede aanbod. Ik koop regelmatig bij de Coolblue.

Ik voel mij thuis bij coolblue

Al mijn bestellingen goed ontvangen , als ik iets bestel denk ik achter af niks ik weet zeker dat als goed ga komen .

Altijd super!

Mooie winkel, vriendelijk en behulpzaam !

Vlot verloop!

Van bestelling on-line tot levering verliep alles erg vlot! Erg leuk is het om je pakketje te kunnen volgen.

geweldig

een dikke proficiat hoe dit afgehandeld is. bestellen met advies en dag erna geleverd door bezorger met een dikke glimlach

Délai de livraison respecté

Pix excellent ! Produit tel qu'annoncé, délai de livraison respecté ! Parfait !

Au top

Rapide et efficace comme toujours

Très satisfaite

Très satisfaite

Slechte klantenservice

Heb een mail gestuurd wegens problemen met ontvzngen van mails en heb reeds nog geen antwoord gekregen

Bestelling online gereserveerd en kon ik direct ophalen in de winkel. Prima service

altijd vlotte levering na bestelling

Gisteren besteld vandaag geleverd. Altijd correct product. Heel tevreden.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600