Goed en snel.

Vlotte service.

Super service!

Zeer goede soepmaker van Domo, snel geleverd door Coolblue!

zeer goed

Hallo ik ben heel tevreden met dit product veel beter dan mijn vorig toestel Ik raad het iedereen aan

Toujour satisfaite du service de vente, impeccable, très bons conseils, super contente.

Plusieurs achats chez Coolblue Zaventem, le personnel est très compétent et sont toujours à l'ecoute. Je leur adresse tout mon respect. Le site web presente beaucoup d'articles, l'utilisation est facile et clair. Livraison très rapide même le dimanche. Merci à Coolblue et je recommande!

Travail efficace et soigné

Travail efficace et soigné

Prima dienst

Zoals men schrijft voor 24h00 de volgende dag thuis geleverd dit klopt zelf ondervonden

Snel, duidelijk, informatief en klantvriendelijk!

Snelle levering Duidelijke opvolging en bestelling Informatieve en klantvriendelijk!

Zeer tevreden!

Altijd als ik bestel dan wordt het correct geleverd. Op al die jaren nog nooit problemen gehad. Als ik nu die cadeaubon van 100 euro eens zou winnen, zou ik 6 sterren geven!

Service impeccable

Les produits fournis fonctionnent parfaitement et le délai de livraison totalement respecté.

Alweer een vlotte bestelling

Ik bestel heel graag bij Coolblue. Je kan makkelijk vergelijken tussen producten en weet dat je meestal een lage prijs betaald. Je doorloopt heel makkelijk de stappen tot de betaling en de levering is steeds op tijd.

Ik zou Coolblue aan iedereen voorstellen!! Je bestelt iets en morgen heb je het al ! Bij bol is tegenwoordig wat minder begin meer en meer bij coolblue te bestellen

Vlotte toekomst

Mijn bestelling werd 's anderdaags al door een vriendelijke koerier geleverd. Vlotte afhandeling en uitstekende service

Correct en vlot

Van de keuze tot aankoop en levering, alles duidelijk en vlot verlopen. Goede uitleg en communicatie .

Goede kwaliteit en vlotte levering

Goede kwaliteit en vlotte levering

Site très bien fait

J'ai reçu ma commande en moins de 24h

Topservice

Ik had een computerscherm gekocht de zaterdag. Deze heb ik nodig voor mijn school. De zondag kreeg ik hem al binnen en dat is echt geweldig!

Tout c’était parfait

Très facile à trouver et commander sur le site

zoals het hoort

vlot bestellen, vlot leveren en alles in orde

Livraison hyper rapide !

Commandé un soir vers 22:00, livré le lendemain matin vers 11:00. Produit conforme. Prix compétitif. Impeccable.

Goede service vriendelijke bezorgers

Vriendelijke bezorgers netjes optijd een bericht voor de levering.

Het product was niet juist beschreven

Het strijkijzer had geen automatische temperatuurinstelling zoals gemeld op de beschrijving!

Bestelling gedaan maar zit vast bij Bpost … Coolblue kan pas na een week iets doen

Bestelling tijdig gedaan zodat het de volgende dag zou aankomen, volgens bestelstatus wordt het ingepakt , Bpost verwacht al dagen het pakje, maar wordt steeds weer vertraagd. Coolblue kan pas na 5 werkdagen een onderzoek starten … jammer want zonder horloge weet ik niet hoe laat het is :(

Rapide et efficace

Mijn bestelling werd snel en correct geleverd (op zaterdag!) het bestelde toetsenbord en wireless muis voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Snelle en goede service

Voldoende keuze op website, correcte levering

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600