Levering????

Vandaag besteld, morgen geleverd. Dag later een mail, oeps blijkt niet te lukken. Morgen wordt er geleverd. Ondertussen zijn we een 5 dagen verder en nog steeds niets. Track and trace geeft zelfs een foutmelding. Goed bezig zou ik zeggen. Dan probeer je via de coolblue site een oplossing te zoeken. Maar ook dat is nog niet zo simpel. Wordt waarschijnlijk vervolgt.

Correcte service!!

service de très bon niveau

commande d'un appareil hifi : ayant oublié d'encoder des chèques cadeau j'ai pu rapidement annuler cette commande et la refaire. La livraison (délai..) s'est déroulée sans soucis

Goede service en gemakkelijk besteld

Om mijn jaar te beginnen aan de hogeschool had ik een laptopcooler en externe SSD nodig. deze waren makkelijk besteld en ik kon ze een paar dagen later gaan ophalen in de winkel. Hier waren ze zeer vriendelijk! Zeer blij met alles :)

Product stuk

Slecht

Heb reeds een aantal keer besteld bij CoolBlue, en heb tot nog toe nooit problemen ondervonden met bestelling noch levering. Ook in het zeldzame geval iets niet gaat/werkt zoals verwacht, heb ik steeds een snelle en behulpzame service ervaren.

Never fails to deliver !

Keer op keer correcte timing, prijs en service.

In 1 woord … geweldig!

Ze hebben werkelijk alles, Ook voor professionals. En geweldig snel bij je thuis. De service voor en na is super.

Goede prijzen en snel geleverd!

Alles in een webshop

Vlotte afhandeling en levering.

De totaalervaring was goed.

Goede service en bijstand alleen was de winkel ver van de stad zelf en moeilijker te bereiken als student.

Makkelijk te bestellen, supersnel geleverd. Top!

Makkelijk te bestellen, supersnel geleverd. Top!

Zeer snel geleverd zoals beloofd

Het bestellen op de site gaat enorm snel, deze heeft ook nog eens duidelijke info en alles is makkelijk terug te vinden. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van elke stap van bestellen tot levering, en bij levering zijn de mensen altijd super vriendelijk. Coolblue fietst is een fantastisch initiatief en veel beter dan andere verzendmethodes

C’était parfait

Délais respecté et personne qui livre souriante Merci

teleurgesteld

Het toestel was stuk, oplader werkte niet. De retour online onmogelijk, kreeg steeds de melding: retour kan niet worden aangemaakt, registratie mislukt. Dan maar de wagen genomen en naar Antwerpen gereden om het toestel te retourneren. Dit is geen service! Vriendelijke groeten, Paula Wils

Prix le moins cher

Choisi car après comparaison Coolblue avait le meilleur prix pour un aspirateur roborock. L'expérience a été positive et la livraison très rapide.

Alles prima

Sérieux et profesionel

L'article est conforme, l'emballage est de qualité et le délai de livraison fut respecté.

Livraison rapide efficace

Comme toujours service à la clientèle au top ! Les livreurs font preuve d empathie ce qui est plutôt rare par les temps qui courent ! Bravo à tous !et merci pour les bons services rendus avec le sourire !

Voor het toestel dat ik op het oog had (HDD) was de prijs van Coolblue het interessantste. Levering gebeurde ruim binnen de beloofde termijn. Ik raad Coolblue dus zeker aan bij vrienden en familie.

Zeer goede service zowel voor als na verkoop!

Vandaag besteld, morgen geleverd

Duidelijke, correcte en snelle service

Alles naar wens

Alles naar wens !

Snel, gemakkelijk

Wie kent Coolblue niet? Gewoon een hele handige, snelle service voor als je dingen nodig hebt.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600