Paquet un peu suspect

Le colis me semble, un GSM avec déjà un screen protect mis dessus. Donc l'échange va être fait mais je dois me déplacer pour l'échange et gros perte de confiance vis à vis de coolblue.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zeer positief!

Zeer correct

Zeer vlot en duidelijk

Alles is snel en duidelijk verlopen

Zeer professionnel.

Allés was tip top op tijd en conform met mijn wensen.

Service na verkoop 0/10

Ik wou mijn iPhone 11 in juni 2022 laten repareren door Coolblue, omdat mijn toestel constant aan- en uitviel. In de Apple Store zeiden ze dat het toestel nog binnen garantie was, maar doordat hij ouder was dan een jaar kon ik hem niet meer gratis laten repareren bij Apple zelf. Het 2de jaar heb je volgens Apple wel nog garantie bij de retailer waar je het toestel gekocht heb, in mijn geval Coolblue. 24 juni ging ik met mijn iPhone 11 naar de fysieke Coolblue winkel in Kuurne. Ze zeiden dat ik hem binnen de 2-3 weken terug ging krijgen. 1,5 maand later had ik mijn toestel nog altijd niet terug en kreeg ik geen nieuws meer, dus nam ik contact op met de helpdesk. Een dag later kreeg ik het bericht dat mijn iPhone niet meer onder garantie viel (terwijl Apple zelf zei van wel), dit omdat er “tijdens inspectie vuil is ontdekt bij de face id module”. Ik kreeg 3 keuzes: 1. Ze kunnen mijn iPhone “repareren” als ik €454,54 betaal. Volgens de Apple store weet Coolblue zelf niet wat er scheelt met het toestel en met die €454,54 koopt Coolblue een refurbished iPhone als “oplossing”. 2. €40 betalen voor onderzoekskosten terwijl ze niets hebben gedaan. 3. Niets betalen en dan wordt je toestel vernietigd. Natuurlijk wou ik mijn toestel terug dus betaalde ik die €40. Dit geld heb ik overgeschreven op 5 augustus. Op 25 augustus lag het toestel pas in de winkel. Het heeft dus 2 maanden geduurd om geen oplossing te bieden en mij nog eens €40 te laten betalen. Ondertussen heb ik mijn iPhone naar een andere hersteller gebracht en die heeft het probleem opgelost terwijl ik erbij stond, het enige wat hij moest doen was het toestel verbinden met zijn software. Ik heb moest zelf niets betalen. Ik weet dus echt niet wat Coolblue die 2 maanden met mijn toestel heeft gedaan. Ik raad iedereen af om ooit een mobiele telefoon te bestellen bij Coolblue. Dienst na verkoop is 0. Stef

Onprofessionele levering en terugname oud toestel

Levering op afgesproken tijdstip. Maar hoe, zonder de laadklep te open!! Oud toestel niet meegenomen alhoewel er plaats was in vrachtwagen. Dit kwam men wel ophalen. Na 4 dagen en na telefonisch contact bleek dat er een bon voor moest worden opgemaakt. De ophaling is dan over een week ingepland. Ben benieuwd, oude toestel staat hier bijna 2 weken op onze oprit! Onbegrijpelijk!!!

Houden zich niet aan belofte

Nooit meer Coolblue voor ons ( was nochtans voordien Coolblue-fan )

Goed je kan verschillende merken vergelijken

Vlug geleverd

LE PRIX INTERESSANT ET LA LIVRAISON RAPIDE

satisfaite

Heerlijk ijsjes

Terug heerlijke ijscreme

steeds tevreden

Top prijs/kwaliteit/service

Bij coolblue steeds correcte prijs en leverdatum. = betrouwbaar

Vriendelijk onthaal en vlugge bediening

Vriendelijk onthaal en bediening. Gemakkelijke website waar je de verschillende zaken te koop kan bekijken en reserveren. Mooie nieuwe overzichtelijke winkel ( Boomsesteenweg met hulpvaardig personeel

Very good

Easy to order and quick delivery

Vandaag besteld, morgen geleverd !

Coolblue doet wat ze belooft

Altijd beste service

Bij alles wat ik koop ben ik zeker dat het aanbod kwalitatief is, anders zit het niet erbij. Van de prijs ben ik ook altijd gerust. Ik heb het volste vertrouwen en ben altijd snel en goed geholpen! Dankjewel Coolblue! Geen andere shop meer voor mij :-)

Tristesse

Je devais recevoir en cadeau des écouteurs avec le smartphone que je viens de commander sur ce site. Coolblue n'a pas respecté son engagement et je n' ai donc pas reçu les écouteurs ..

zeer correct

zeer duidelijk, en goede levering

Super snelle levering. Geweldige stofzuiger

Snelle en probleemloze bezorging.

Het juiste artikel snel geleverd.

alles ok

Zeer goed georganiseerd en vriendelijke bediening in de winkel te Wilrijk.

Snelle levering!

Razendsnelle levering!

Productomschrijving was compleet. Snelle levering!

Productomschrijving was compleet. Snelle levering!

tevreden over prijs kwaliteit

geen opmerking het was zoals ik had verwacht,tijdig geleverd met een berichtje wanneer en door wie,super

Zeer vlotte levering

Zeer vlotte afhandeling en goede kwaliteit van de producten.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600