We stonden in de winkel met onze ecochecks en dan kon het niet voor dit artikel

Zie boven

Livraison rapide et content du produit !

J’ai commandé un casque Pioneer pour mes mix. Je ne suis pas déçu, le service est top

Snelle levering. Retourproduct met goede korting in beloofde zo goed als nieuwe toestand.

Bestelling supervlot afgehandeld!

Van begin tot einde is de bestelling heel 'smooth' verlopen. Supersnelle levering: om 17u besteld en de dag erna werd onze tv geleverd rond de middag zoals werd aangegeven. De chauffeur belde ons een halfuurtje op voorhand. De tv was 10€ duurder dan bij concurrentie, maar voor die service betaal ik dat zonder problemen!

Très bien le suivi

Troisième commande trois fois satisfait

Snelle service, door vriendelijke fietser gebracht!

Extreem.snel! Besteld omstreeks 16u de dag erna trgen de middag al in huis!!

Perfecte transactie Samsung USB Stick Bar Plus Zilver 128GB

De stick (heb er 2 gekocht) stonden afgeprijsd, en werden stipt gratis geleverd.

Livraison tip top et personnel super.

Rien à redire

Voldoet aan alle verwachtingen en meer

Groot aanbod aan producten. Correcte prijs. Snelle en gemakkelijke afrekening. Professioneel en bruikbaar advies. Aangename en uiterst behulpzame customer service. Vergelijking tussen producten om keuzes te vergemakkelijken. Zeer snelle/stipte verzending en levering.

Prix correct - délai de livraison extra

Prix correct - délai de livraison extra

zeer snel, klantvriendelijk en behulpzaam

Mijn vragen werden snel beantwoord en de bestelling was er minstens even snel, gewoon top.

Best ok

Tevreden

Vriendelijk

Wij hebben op de site het product dat we wilden opgezocht. Als we verder gingen om te betalen konden we ook afhalen. Wij hebben dan voor afhalen gekozen want de dochter wilde dit zo rap mogelijk hebben. Wij zijn zeer vriendelijk ontvangen geweest in de winkel.

Au top !

Le service de livraison est excellent et la communication parfaite. Les produits que l'on trouve chez Coolblue sont des produits de qualité. La caméra achetée fait partie de ces produits. Reçue le lendemain de la commande, elle était opérationnelle le soir même. Bravo et merci. Frederic Rochart

Rapidement livré

Super efficace

Fijn, handig, uitgebreid, correct,...

Fijn, handig, uitgebreid, correct,...

In de winkels krijg je steeds een eerlijke en goede uitleg van de werknemers en de site is gebruiks vriendelijk

Super tevreden!!

Goed overzicht van producten en vlotte verzending

Fan van het eerste uur.

Coolblue levert al jaren een top service. Wat ze beloven doen ze gewoon. Daar blijven wij zeker fan van!

Beste klantenservice

Komen hun beloftes echt na

Goede ervaring

Enkel jammer dat het de volgende dag geleverd zou worden en dan nog 3 dagen acjterblijft door de post.

zeer vlotte levering van de juiste producten

zeer vlotte levering van de juiste producten

Vrijdagavond besteld en zaterdag had ik mijn bestelling thuis zo moet dat en niet anders !!!

Article non livré à l’adresse expressément fournie lors de la commande téléphonique !

Comme pour une commande antérieure : -Je passe par la plate-forme téléphonique. -Jeconfirme l’adresse de facturation. -J’informe de l’adresse de livraison ( domicile). Et l’article et présenté un samedi à l’adresse de facturation ( bureau à Bruxelles) ….. Au vu de la compétence offerte, l’Expérience client est proche de zéro. Et je suis toujours dans mon article que j’ai demandé pour mercredi à mon domicile ( pas le matin) ….

• Nous recommanderiez-vous? Non

28 Borsbeeksebrug