Snel geleverd en goede prijs

Snel geleverd en goede prijs

Telkens snelle en correcte levering en afhandeling

Snel, juiste prijs, goeie service

Wij hebben al verschillende artikelen bij hen gekocht. Als we deze online bestellen, staat deze de volgende dag voor onze deur. Maar ook als we twijfelen aan een artikel, worden we altijd goed geholpen. Kortom we zijn hier heel tevreden over. Ik raad ze zeker aan.

Rapide

Rapide et on rapport qualité prix

Problème avec le paiement BANCONTACT (à 2 reprises)

Le Conseillé COLLBLUE s'est activé pour trouver la solution et le paiement à eu lieu et dans un délai très court, (48 heures) l'envoi du colis a été réalisé. Un plus, Le service B Post s'est aussi inquiété et tout s'est déroulé en toute sécurité. Suivi impeccable depuis la source. Un exemple. Commande le 09/08 Confirmation après le problème bancaire le 11/08 Réception de la commande à mon domicile le 12/08 à 10h45 .

Super service

Ik heb gemakkelijk het product gevonden dat ik zocht en de snelle levering is top.

Les personnes au tel vu aide vraiment

Les personnes au tel vous aide efficacement

Right on time !

Gemakkelijke bestelling, levering top, zoals voorzien en kwaliteitsproduct ! Wat moeten we meer hebben ????

Teleurgesteld

Op 27 mei om 12.58 uur ontving ik de Epson EH-LS300B beamer die ik via Coolblue op 26 mei had besteld. Binnen de dertig dagen ging de beamer kapot: de helft van het beeldscherm had een blauwe waas. Ondanks het feit dat ik dan recht heb op een nieuw product, besloot Coolblue om het product aan te melden voor reparatie. Na een maand kregen wij de beamer in exact dezelfde defecte staat terug. We zitten inmiddels bijna twee maand zonder beamer. Coolblue weigert om een nieuw exemplaar te leveren...

Rapide

Rapide dès la commande. Et produit au top merci

Cool, rapide et sans accro

Cool, rapide sans jamais aucun souci. Un service à tout épreuve.

Rapide et efficace

Parfait

Levering niet gebeurd, bezorgers onbekwaam

Bezorgers weigerden mijn wasmachine af te leveren omdat ze onterecht vreesden voor een boete omdat ik in een verkeersarme zone woon. Waren niet voor rede vatbaar

Oven was aan vervanging toe…. Volgende dag al nieuwe oven in huis

livraison ultra-rapide

une manette ps5 qui me lâche en plein jeu un samedi en fin de journée... et le dimanche matin à 10h, le problème était déjà réglé ! SUPER !

Super snelle service

Levering was er smiddags na de avond ervoor besteld te hebben. De items waren goed verpakt zonder veel onnodige plestic of dergelijke.

Faster than you can expect

Door de snelle levering konden we zonder oponthoud verder met onze renovatiewerken.

Snel en correct

snel besteld, duidelijk info naar wensen, goede opvolging en informatie over de levering, prijs kwaliteit zit perfect zeer content

Remplacement sous garantie

Rasoir Braun remplacé suite à panne par note de credit.Produit re-commandé et livré endeans les 24 h. Réponse rapide et efficace.

parfait produit prix service

La commande était ok , le prix ok le personnel très gentil

Toujours aussi fiable

J'achète depuis plus de 10ans chez CoolBlue à cause de la sécurité d'achat. Peu importe le produit, je peux acheter en confiance.

Goeie service, snel geleverd

Printer canon TS9550

Voldoet aan de verwachtingen en snel geleverd

Produit de stock et livraison très rapide

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600