Délai de livraison non tenu

Article commandé le 5 mai. Livraison promise dans les 24h. Nous sommes le 11 mai et je ne sais toujours pas quand arrivera le coli. Promesse faite par téléphone d’un éventuel dédommagement et à ce jour, toujours rien non plus… bref beaucoup de promesses non tenues. A fuir!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte levering MAAR...

Zeer vlotte levering en installatie. Ik wou al een 5-sterren review schrijven tot ik mijn eerste was draaide. Het machine trilde zodanig hard, dat het verschoof en zoveel lawaai maakte dat het leek alsof het ging ontploffen. Na wat onderzoek bleek dat de transportstangen niet waren gedemonteerd! Waardoor de vering van de trommel totaal geblokkeerd was.

site très pratique

j'ai déjà fait quelques achats chez Coolblue, toujours très satisfait

Fijn om ook op zondag levering te ontvangen!

Toppie!

Très satisfait

Très bon prix pour certains produits, livraison rapide (commandé l'après-midi reçu le lendemain matin), et matériel arrivé dans un état impeccable (ça change d'Amazon qui vend des retours en produits neufs).

super rapide

Article commandé le samedi soir et livré le dimanche matin que demander de plus .

Degelijk

Goede leveringservice van Coolblue, zelfs op zondag. Van het product zelf weten ze jammer genoeg niet heel veel af.

Parfait.

Choix, prix et rapidité inédite de la livraison.

Rapide et efficace

J'ai commandé sur le site avec retrait en magasin avant l'ouverture du magasin. J'ai bien eu mon produit, et toute l'opération m'a pris moins d'1 heure. Difficile d'être plus efficace

Facile et rapide livraison même le dimanche

Très facile de passer commande et livraison ultra rapide même le dimanche. Cependant l’article est reconditionné c’est un produit Apple avec la batterie ne fonctionnant plus qu’à 85% de sa capacité. Je suis un peu déçu sur ce point.

Disponible immédiatement et livré rapidement, le top

Rapidité, qualité et grand choix

Dit artikel nog maar 1 maal uitgeprobeerd maar zeer tevreden over het resultaat!

Snel en vlot

Snelle en vlotte communicatie bij bestellingen

Gewoonweg super

Ongeziene service, gigantisch aanbod.

Alles wat het moet zijn.

Ik bestelde een nieuwe monitor via de website. Dankzij het handige vergelijking systeem, instructie video’s en de duidelijke reviews op de site kon ik gemakkelijk de juiste keuze maken voor mijzelf. De monitor werd zeer snel en in perfecte omstandigheden geleverd. Het product voldoet ook aan alle verwachtingen. Een perfecte ervaring dus.

Zoals steeds bij elke bestelling stipt op tijd zonder nadenken!

Nieuwe smartphone aangekocht na complete crash met sony. Besteld op een vrijdag gedurende de dag. 'S anderendaags op zaterdag rond de middag reeds geleverd! Ook de opvolging van de naderende levering is fantastisch goed te volgen. Zelfs tussendoor kun je nog het leveringsadres aanpassen mocht er plots een probleem opdagen. Mooi en stevig verpakt en voorzien van de nodige handleidingen. Ik wou hierboven een 10 geven maar dat lukt blijkbaar niet, dan maar via deze weg een DIKKE 10!

1ere achat qualité prix et envois tres rapide même les samedis. Merci

1ere achat qualité prix et envois tres rapide même les samedis. MERCI

Conforme à l’image rien à dire

Goede prijzen, goede app, goede service.

Besteld, de volgende dag ge

Snelle en vlotte levering

Helemaal wat jullie zeggen. Een dag later thuis geleverd. Duidelijk aangekondigd hoe laat me zou aankomen en vlotte plaatsing.

Tout est top

Klantvriendelijke site met vlugge leveringservice.

Vlug gevonden wat ik zocht op de site. Mogelijkheid om leveringsdatum te kiezen. Levering gemakkelijk op de volgen.

Zeer goede en snelle service

Zeer snel na bestelling en op een goede manier

Bravo continuer

Premier achat Très satisfait Commander vendredi vers 9h00 Livrer samedi 13h15 BRAVO

verpakking

het produkt en levering zijn perfect doch in één doos die werd geleverd konden alle drie de flacons in en toch werden ze in drie identieke grote dozen geleverd. wat milieu betreft is dat niet ok. gr

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600