Rapide et efficace.

Couples d'electro commandé et reçu en 24h.

Snel en goed.

Snel en goed.

Super!**********

Super service! Top!

Snel en vriendelijk

Snelle en correcte levering. Bezorger belde me op omdat ik niet thuis was en liet het pakje op de afgesproken plaats achter.

Snelle service met de glimlach

Ik bestelde 2 oplaadkabels voor mijn smartphone, en ze werden de volgende ochtend al geleverd door een vrolijke jongeman op de fiets. De kabels zijn exact wat ik wilde (en nog eens voordelig ook), en de service was meer dan uitstekend.

Snelle levering en goede service.

Al mijn bestellingen zijn altijd binnen een redelijke tijd geleverd. Het retourneren verloopt ook heel vlot. Goed aanbod en goede service.

meestal juisten prijzen voor dat moment

makkelijk te gebruiken vaak goeie intsructie videos die handig zijn

Duidelijk en snel

Bestellen was zo gepiept. De bestelling kwam al even snel piepen en werd geleverd zoals voorzien.

Ideaal voor mensen die niet weten waar te beginnen in hun zoektocht naar nieuwe apparaten

Een nieuwe smartphone kopen is voor mij steeds een heel gedoe: er is zo veel aanbod en ik weet nooit waar te beginnen. De keuzehulp op de website van Coolblue was dus een enorme hulp: aan de hand van vragen kon ik aanduiden wat ik belangrijk vond. Vervolgens kon ik de apparaten die daaruit kwamen, makkelijk vergelijken met de vergelijkingsoptie op hun website. Zo heb ik uiteindelijk een smartphone gekocht binnen mijn prijsklasse waar ik heel tevreden van ben.

Super vlotte bestelling en levering

Alles tip top in orde!!!

Excellent en tous points

A plusieurs reprises j'ai eu des achats à Coolblue , tout est parfait !!!

Heel vriendelijk en snelle levering ¨̮

Mijn gsm was gestolen en had snel een nieuwe nodig. Vandaag besteld en morgen in huis is zeker geen leugen bij cool blue. Love it!!!!

Zaterdag bestelling geplaatst en maandag ochtend levering. vlot gevonden wat ik zocht

excellent !

Nous remercions sincèrement le livreur pour sa gentillesse et sa serviabilité. Cela devient tellement rare qu'il faut le souligner. Le service était ponctuel et impeccable. Merci !

Toppie !

Stipte levering. Super vriendelijk !

Zeer tevreden over de service en vriendelijkheid van iedereen.

Positief over de gehele lijn.

Zeer tevreden van producten, en service.

Geen zin, maar 1 woord: supercalifragilisticexpialidocious

supercalifragilisticexpialidocious

Livraison super rapide, très serieux

J’ai commandé un dimanche et j’ai reçu lundi matin, l’équipe de Coolblue est super rapide et les moins chères du marché, je commande souvent sur le site avec ma famille et je recommande tout le temps Coolblue. Merci vendeur de Belgique!

Très bien

Les produits commandés sont bien emballés et la livraison le lendemain est bien respectée...

Service de qualité

Le produit a été livré dans les délais qui ont été fixés.

Super service , livré un dimanche

Commande passée un vendredi et déja livrée le dimanche . Service impeccable

Super game en super levering

De prijs is zeer goed, het game is super en de levering Top!! Op zaterdag besteld en zondag geleverd, geen extra kosten

Snelle levering!

Rapidité

Article envoyé très rapidement un dimanche.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600