Snelle levering van kwaliteitsproduct.

Alles verliep naar wens.

Duidelijk advies!

Zeer vlugge levering.

Goede grasmachine

Goede grasmachine zeer tevreden Goede levering

Vlotte en vriendelijke bediening.

Vlotte en vriendelijke bediening

Veel vertraging en finaal waren de producten er niet meer

Veel vertraging en finaal waren de producten er niet meer

Heel snel en top service!

Ik ga vanaf nu bij coolblue blijven bestellen. Mijn droogkast was er al de volgende dag, ik was niet heel mijn dag kwijt want ze geven door wanneer ze langs komen en alles was snel en goed geïnstalleerd. Top!

zeer goede uitleg na telefonisch onderhoud

Geweldige service!

Besteld rond 18u en 's anderendaags geleverd om 09u00!

Positief

Snel en duidelijke service

Heel vlotte en duidelijke service

Zeer gemakkelijke site om te zoeken naar het juiste product; gemakkelijke betaling en zeer snelle levering.

Verassend en degelijk

Snel.beleefde bezorger en. ….met de fiets! Knap en milieusafe bedankt

Snel geleverd (zelfs op zondag).

Ik ben heel tevreden dat mijn bestelling de dag nadat ik had die besteld al was aangekomen, op een zondag zelfs. En natuurlijk heeft deze website spullen van goeie kwaliteit en is er garantie.

Une urgence à laquelle il a été fait face avec brio

Dimanche ma brosse a dents électrique tombe en panne, je commande immédiatement la nouvelle, lundi elle m'est livrée à mon domicile, moins cher que chez les revendeurs "physiques", que demander de plus ? En résumé : facilité de commande, paiement simple et sécurisé, livraison rapide et soignée, le tout accompagné d'une communication claire du statut de la commande.

vaste klant.

Kocht in diverse winkels van Coolblue en mijn ervaring is steeds weer de vriendelijke en klantgerichte begeleiding vanaf de reservatie tot de afhaling in de winkel en waarvoor mijn dank.

Le meilleur rapport qualité prix du marché, le lendemain de la commande devant votre porte

Depuis des années, quand je cherche un produit quelconque, coolblue a quasi systématiquement le meilleur prix pour le modèle que je cherche à acquérir. Trois click plus tard, j'ai confirmation que je recevrai l'article le lendemain. J'ai déjà reçu un article le dimanche en ayant commandé le samedi à 23h50.

Steeds topservice en altijd zeer vriendelijk

Van alle reeds aangekochte producten slechts één keer iets teruggebracht. Ook dan werd ik met de glimlach geholpen. En mijn laatste aankoop, de JBL partybox 1000, werd met de grootste zorg netjes en stipt geleverd geleverd. Top product vinden wij. De buurvrouw wat minder haha.

Perfect !

Ik probeer altijd bij Coolblue te kopen wegens hun na verkoop service! Ze zijn top die gasten, altijd direct opgelost zoals belooft. Leveren met fiets is een andere goede service. Het is leuk dat een bedrijf aan milieu denkt!

Altijd wel wat leuks te vinden

Nooit problemen gehad !

Très satisfait !

Plusieurs commandes passées, toujours très facile et rapide. Au top ! Je recommande chaudement.

everything was perfect

Delivery on time. Good communication. product as expected.

Articles conforme à la description

Article arrivé comme convenu, en bon état et rapidement.

Rapide et tel qu'annoncé

Pas de mauvaise surprise. Et livraison un dimanche.

Livraison super rapide

Livraison super rapide merci

Rapide

Rapide et bien emballé, produits conformes aux attentes

Supersnelle bediening in de winkel na bestelling online

Ik had mijn volgorde nog niet in handen en ik mocht al naar de persoon die me ging verder helpen .. wellicht een goede timing.

28 Borsbeeksebrug

Antwerpen 2600