Slechtste webwinkel ooit!
Niks dan problemen met deze webshop. Ik heb hier kort even al mijn problemen met dit bedrijf samengevat.
Mijn laatste bestelling: Deze bestelling gingen ze de volgende dag in het afhaalpunt leveren. Bevestigingsmail gekregen, toen ik de volgende dag in mijn account keek zag ik dat ze de bestelling van gisteren hadden gewijzigd naar datum van vandaag, vreemd. En ze dus morgen mijn bestelling in het afhaalpunt zouden afleveren op een zondag?(Deze is dan zeker niet open)....... Ik wou gewoon mijn geld terug was dit zo moe. Nu een week later nog steeds mijn geld niet terug ontvangen.
Eerdere problemen:
- Omdat ik met mijn creditkaart bestelde hadden ze zomaar mijn bestelling geweigerd. Nochtans kreeg ik een bevestigingsmail dat de bestelling ontvangen was. (Niks mis met mijn kaart trouwens)
- Bestelling gedaan voor 12 uur en hebben ze van het magazijn uit gewoon niet ingepakt die dag. Alsof iedereen eens vroeger naar huis wou.
- Bestelling retourneren omdat de beschrijving totaal niet klopte zoals omschreven. Bestelformulier aangevraagd kreeg ik niet automatisch contact moeten opnemen met klantendienst ook dit duurde uren.
- Bestelling ontvangen gingen ze terug betalen, deden ze niet zomaar terug mocht ik daar nog eens contact voor opnemen, was weer iets fout gelopen.
-.....